Ducati Diavel te Koop

Ducati DIAVEL CARBON

Ducati DIAVEL CARBON

€ 11.990
Ducati Diavel / 2011 / 30466km
Havelte
Ducati DIAVEL ABS

Ducati DIAVEL ABS

€ 11.490
Ducati Diavel / 2012 / 25151km
Havelte
Ducati DIAVEL ABS

Ducati DIAVEL ABS

€ 12.790
Ducati Diavel / 2013 / 16097km
Havelte
Ducati DIAVEL ABS

Ducati DIAVEL ABS

€ 12.990
Ducati Diavel / 2013 / 16695km
Havelte
Ducati DIAVEL 1260 S

Ducati DIAVEL 1260 S

€ 24.999
Ducati Diavel / 2022 / 13622km
Twello
Ducati Diavel V4

Ducati Diavel V4

€ 32.290
Ducati Diavel / 2024 / 1km
Loenen
Ducati Diavel Diesel

Ducati Diavel Diesel

€ 19.990
Ducati Diavel / 2017 / 2327km
Loenen
Ducati Diavel

Ducati Diavel

€ 11.890
Ducati Diavel / 2011 / 10155km
Loenen

De Ducati Diavel, geïntroduceerd in 2010, markeert een intrigerend hoofdstuk in de geschiedenis van Ducati. Deze unieke motorfiets combineert elementen van cruiser-stijl met de prestaties waar Ducati om bekend staat. De naam "Diavel" is afgeleid van het Bolognese dialect voor "duivel", wat de duivelse aard van deze motorfiets weerspiegelt.


De Diavel is voorzien van een krachtige Testastretta-motor met een inhoud van 1.198 cc, die 162 pk levert en een koppel van 129 Nm. Deze indrukwekkende prestaties gecombineerd met een lichtgewicht frame en geavanceerde elektronica maken de Diavel tot een uitzonderlijk snelle en wendbare cruiser.


Wat een Ducati Diavel occasion echt onderscheidt, is zijn opvallende design, met een agressieve en futuristische uitstraling. De motorfiets heeft een lage zithoogte en een breed stuur voor comfortabel cruisen. De Diavel heeft een eigen plaats verworven in de motorwereld en blijft een gewaardeerde keuze voor rijders die op zoek zijn naar kracht, stijl en individualiteit.

Ducati DIAVEL ABS RED-EDITION! PERFECT

Ducati DIAVEL ABS RED-EDITION! PERFECT

€ 10.950
Ducati Diavel / 2011 / 19900km
Hoogeveen
Ducati Diavel Titanium Nummer 233 van 500!

Ducati Diavel Titanium Nummer 233 van 500!

€ 17.990
Ducati Diavel / 2015 / 19921km
Loenen
Ducati DIAVEL ABS BLACK-EDITION!

Ducati DIAVEL ABS BLACK-EDITION!

€ 10.950
Ducati Diavel / 2011 / 33200km
Hoogeveen
Ducati DIAVEL 1260 S NIEUWSTAAT! HISTORIE

Ducati DIAVEL 1260 S NIEUWSTAAT! HISTORIE

€ 22.950
Ducati Diavel / 2021 / 14200km
Hoogeveen
Ducati DIAVEL 1260 S LAMBORGHINI 540/630

Ducati DIAVEL 1260 S LAMBORGHINI 540/630

€ 69.950
Ducati Diavel / 2021 / 8400km
Hoogeveen

Een Ducati Diavel kopen betekent; Een Duivelse Cruiser met Sportieve Genen bezitten

De wereld van motorfietsen is doordrenkt van diversiteit. Van snelle sportfietsen tot wendbare naked bikes en comfortabele tourmotoren, er is voor elk wat wils. Maar wat als je een motorfiets wilt die de grenzen van traditionele categorieën doorbreekt en een unieke combinatie van stijl en prestaties biedt? Dat is waar de Ducati Diavel in het spel komt. Deze buitengewone machine, geïntroduceerd in 2010, is een cruiser met een duivelse twist en de genen van een sportmotor. Wat zijn nu eigenlijk de kenmerken en kwaliteiten van de Ducati Diavel, een motorfiets die de motorwereld op zijn kop heeft gezet.


Een Duivelse Afkomst
De naam "Diavel" is een naam die de brutale, krachtige uitstraling van de motorfiets weerspiegelt. De Ducati Diavel is een machine die de status quo uitdaagt en een duivels genoegen schept in het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is voor een cruiser.


Krachtige Prestaties
Een van de meest opvallende kenmerken van de Ducati Diavel is zijn krachtige motor. Onder de kenmerkende "tank" van de motorfiets, die eigenlijk een luchtkast is, bevindt zich een indrukwekkende Testastretta V-twin-motor met een inhoud van 1.262 cc. Deze motor levert 162 pk en een koppel van 129 Nm. Wat dit betekent is dat de Diavel geen gewone cruiser is; het is een sprinter met spierkracht.


Deze krachtige motor wordt ondersteund door een indrukwekkend lichtgewicht frame, wat resulteert in een motorfiets die opmerkelijk wendbaar is. Het is alsof je een sportmotor hebt vermomd als een cruiser, waardoor je zowel het vermogen als de handling hebt om bochten te verslinden en snelwegen te beheersen. Het geeft de term "power cruiser" een nieuwe betekenis.


Stijlvol Design
De Ducati Diavel is niet alleen indrukwekkend vanwege zijn prestaties, maar ook vanwege zijn opvallende design. Het is een motorfiets die de aandacht trekt waar hij ook gaat. Met zijn agressieve lijnen, futuristische koplamp en prominente luchtinlaten heeft de Diavel een unieke visuele aantrekkingskracht. Bezwijk ook jij voor deze aantrekkingskracht dan vind je bij Motor2Go zoals je ziet verscheidene Ducati Diavel te koop, klik eenvoudig op één van de advertenties voor meer informatie. 


De achterste sectie van de motorfiets heeft een slanke, sportieve uitstraling, met een enkele swingarm en een opvallende enkelzijdige achterwielophanging. Dit is niet alleen een visueel statement, maar het draagt ook bij aan de handling en wendbaarheid van de motorfiets.


Rijmodi en Elektronica
De Ducati Diavel is uitgerust met geavanceerde elektronische technologie die de rijervaring naar een hoger niveau tilt. Het beschikt over verschillende rijmodi, waaronder Sport, Touring en Urban, die de prestaties van de motorfiets aanpassen aan de gewenste rijstijl en omstandigheden. In de Sportmodus is de motor bijvoorbeeld het meest responsief en levert hij de volledige 162 pk. In de Urban modus wordt het vermogen getemperd voor een soepelere rit in stadsverkeer.


Bovendien omvat de elektronica van de Diavel Ducati Traction Control (DTC), een geavanceerd systeem dat de grip van de banden bewaakt en aanpast om wielspin te voorkomen. Dit zorgt voor veiligheid en controle, zelfs wanneer je het vermogen ten volle benut.


Comfortabele Zithouding
Hoewel de Ducati Diavel de uitstraling heeft van een sportmotor, biedt hij toch een comfortabele zithouding. Het zadel is ruim en comfortabel, en de voetsteunen zijn ontworpen om je benen en voeten in een ontspannen positie te houden. Dit betekent dat je urenlang in het zadel kunt blijven zonder last te krijgen van vermoeidheid. De Diavel is zowel geschikt voor korte ritten door de stad als voor langeafstandscruises op de snelweg.


Een Duivels Unieke Cruiser
De Ducati Diavel is een motorfiets die moeilijk in een hokje te plaatsen is. Het is geen typische cruiser en ook geen gewone sportmotor. In plaats daarvan heeft de Diavel een unieke persoonlijkheid en stijl die hem onderscheidt van de massa. Het is een motorfiets voor diegenen die op zoek zijn naar een ongebruikelijke combinatie van kracht, stijl en technologie.


Als je op zoek bent naar een cruiser met een duivels kantje en een indrukwekkende dosis vermogen, dan is een tweedehands Ducati Diavel zeker de perfecte keuze. Deze motorfiets daagt de conventionele normen uit en biedt een unieke rijervaring die je nergens anders zult vinden. De Diavel is het bewijs dat motorrijden niet alleen gaat om bestemmingen, maar ook om de opwindende reis zelf. Stap op de Diavel en ontdek de duivelse aard van het motorrijden. Het is een ervaring die je nooit zult vergeten.