Aanmelden als dealer

Bedrijfsgegevens

Voeg je bedrijfsgegevens toe om de aanmelding af te ronden. Mochten er binnen jouw bedrijf meerdere personen toegang tot “Jouw Motor2Go” moeten hebben dan kun je na inloggen op ons platform deze handmatig toevoegen.
 
 

Bedrijfsafbeeldingen

1
Je kunt de volgorde van de foto's aanpassen door ze te slepen

Contactgegevens

Advertenties

Voor het plaatsen van jouw handelsvoorraad bieden we een aantal verschillende pakketten. Kies hieronder het pakket wat het beste past bij jouw bedrijf. De getoonde prijzen zijn excl. BTW.

Toegang tot biedsysteem

Naast het plaatsen van jouw handelsvoorraad bieden we je ook de mogelijkheid om een bod uit te brengen op een, door een particuliere adverteerder geplaatste, advertentie. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je geeft in de velden hieronder aan dat je gebruik wenst te maken van de biedfunctionaliteit. Tevens selecteer je van welke merken, en binnen welke straal van jouw bedrijf, je advertenties wilt ontvangen.
  2. Een particuliere adverteerder plaatst zijn advertentie en geeft tijdens het plaatsen aan dat hij biedingen van motorzaken wenst te ontvangen
  3. Na plaatsing controleert onze software welke motorzaken hebben aangegeven te willen bieden en of deze advertentie binnen de opgegeven biedcriteria valt.
  4. Indien deze advertentie binnen jouw opgegeven criteria valt dan ontvang je zowel een push bericht als ook een e-mail met daarin de link naar de advertentie en een link om rechtstreeks live met de adverteerder contact op te nemen.
  5. Wil je een bod uitbrengen dan kan dit zowel via de Motor2Go app als ook via ons online platform. Dit bod is uitsluitend zichtbaar voor de adverteerder en wordt niet online bij de advertentie getoond.
  6. Accepteert de adverteerder jouw bod dan kan dit, zonder verdere inmenging van Motor2Go, door jou en de verkoper worden afgehandeld.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:
Website:
Telefoonnummer (vast):
Straatnaam:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Omschrijving:

Bedrijfsafbeeldingen

Contactgegevens

Voornaam:
Achternaam:
E-mail:

Betaalmethode

*Op basis van de door jouw gekozen opties zal na ondertekening van dit document het bovenstaande totaalbedrag maandelijks worden gefactureerd. Deze overeenkomst wordt automatisch tot wederopzegging verlengd en is maandelijks opzegbaar. Op dit aanbod zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Bij de keuze voor automatisch incasso dien je ook een incassomachtiging af te geven. Dit kan middels een Digitaal Incassomachtiging. Na afronden van dit formulier heb je bij je abonnement een link om deze af te geven.

Na het afronden van de aanmelding worden de inlog gegevens direct naar het door jou opgegeven e-mail adres verzonden.

Handtekening

Aldus overeengekomen en ondertekend,

, 01-12-2023

Teken hieronder uw handtekening om akkoord te gaan en het versturen van de voorin gevulde gegevens:

Betaaloverzicht

-
Totaal excl. BTW € 0.00
BTW 21% € 0.00
Totaal incl. BTW € 0.00