Ook uw motoroccasions adverteren op Motor2Go?

Motor2Go - Het motoroccasion platform voor iedereen.

U bent ondernemer in de motorbranche en wilt uw occasion voorraad graag bij het juiste publiek onder de aandacht krijgen? Wij bij Motor2Go helpen U graag!

Met gepaste trots kunnen we zeggen dat Motor2Go sinds de lancering in Maart 2022 het snelst groeiende motoroccasion platform van Nederland is en razend snel uitgroeit tot een serieuze speler in de markt. Ook in het seizoen 2023 zal deze groei met behulp van een uitgekiende marketingcampagne blijven aanhouden. Om deze groei te ondersteunen werken we graag met u samen en verwelkomen ook uw bedrijf graag als adverteerder.

Uw voordelen via Motor2Go.nl

  • Meeliften op de Motor2Go marketingcampagne : Herinnert u zich onze openingsactie nog waarbij wij een gloednieuwe Kawasaki Z 650 weg gaven? Ook dit jaar zullen we gedurende het gehele seizoen weer allerlei acties op poten zetten. Te beginnen met een Win actie tijdens de Motorbeurs Utrecht waar we natuurlijk graag met u zullen kennis maken.
  • Al het motoroccasion aanbod op één plek : Wanneer je kijkt naar Marktplaats dan blijkt dat een totaal aanbod van occasions voor potentiële klanten meerwaarde heeft. Vandaar dat ons platform geen onderscheid maakt. Iedereen mag zijn motor bij ons te koop aanbieden waardoor het meest breed georiënteerde publiek van Nederland bij Motor2Go altijd kan en zal slagen.
  • Ook uw inkoop regelt u via Motor2Go : Onze particuliere adverteerders geven tijdens het plaatsen van hun advertentie aan of zij ook biedingen van motorzaken willen ontvangen. Na plaatsing ontvangt u hiervan direct een melding via mail en pushbericht. Niet langer zoeken naar potentiële voorraad, het wordt u automatisch aangeboden.
  • Automatisch uw voorraad inlezen : Motor2Go heeft met alle leveranciers van voorraad management systemen afspraken gemaakt. Hierdoor wordt ook voor u de gewenste koppeling volledig kosteloos geactiveerd.
  • Uw persoonlijke bedrijfspagina's : Naast het plaatsen van uw voorraad heeft u tevens de beschikking over een persoonlijk bedrijfsportaal waar u informatie, foto's en nieuwsberichten over uw bedrijf kunt plaatsen.
  • Uitermate doelgericht publiek : Motor2Go heeft slechts één doel namelijk het aanbieden van een veilige en vertrouwde omgeving voor het kopen en verkopen van motoroccasions. Zowel onze marketing strategie als ook alle inhoud op het platform is hierop ingericht. Bezoekers van ons platform zijn slechts in één ding geïnteresseerd namelijk motoren, motoren en nog eens motoren.

Neem vandaag nog contact op om ook uw bedrijf tot 1 Juli 2023 gratis te laten profiteren van het Motor2Go platform en de Motor2Go Motoroccasion app. U kunt dit doen door te bellen naar 06-19512982 of door nu te klikken op de aanmeldknop hieronder.