Motor2Go – Jouw Alles in Eén Oplossing voor In- en Verkoop van Occasions

 

"Sommige mensen zien innovatie als een negatieve verandering, maar wij hebben het nooit zo gezien.
Voor ons betekent innovatie vereenvoudiging en vooruitgang"

 

Als ondernemer in de motorbranche weet je als geen ander, het is vaak hollen of stilstaan. Zeker wanneer het motorseizoen weer is begonnen wil je je aandacht zoveel mogelijk vestigen op de zaken die er toe doen. Ons team van Motor2Go helpt je graag tijd te besparen bij je in- en verkoop en online aanwezigheid.. Vol trots introduceer ik dan ook onze....

 

Alles in Eén – No Cure No Pay Oplossing

 

Gedurende de eerste jaren van ons bestaan hebben we getest, getest en nog meer getest. We hebben onderzocht wat zowel de bezoekers van ons platform, als ook jij als ondernemer, nodig hebben om zoveel mogelijk uit ons platform te halen.  Dit heeft geleid tot een geheel nieuwe formule waarvan we weten dat dit voor jou als ondernemer de ideale oplossing is. 

Je kunt namelijk jouw verkoop en inkoop van occasions volledig geautomatiseerd via ons platform afhandelen. En met 50.000 bezoekers per maand leveren we jou ook nog eens het benodigde publiek. En het mooiste van alles....

We brengen uitsluitend kosten in rekening wanneer we leveren wat we beloven!!

 

Ik wil mijn bedrijf aanmelden!

 

Wat houdt dit nu exact in voor jouw bedrijf?

 

  • Volledig gratis plaatsing van jouw gehele occasion voorraad. Of je nu 10 motoren of 400 motoren wilt plaatsen, dit is en blijft volledig gratis.
  • Volledig geautomatiseerd inlezen van jouw voorraad via alle bekende voorraad beheer systemen.
  • Automatisch deelnemen aan de aangeboden veilingen. 
  • Altijd de beschikking over live chat.
  • Live ontvangen van berichten, inruil- en proefrit aanvragen.
  • Live statistieken waar we echt alles voor je bijhouden.

 

Oh en... had ik al vermeld dat we uitsluitend kosten in rekening brengen wanneer we jou zeer gerichte leads aanleveren? Deze kosten (gebaseerd op een door ons uitgevoerd marktonderzoek binnen de motorbranche) zijn het laagst in de markt en worden ten alle tijde volledig onderbouwd.

Kortom. Wacht niet langer en meld ook jouw bedrijf nu aan. Bij vragen kun je natuurlijk altijd bellen via onderstaande contactgegevens.

 

Ik wil mijn bedrijf aanmelden!

 

Ik verheug me op onze samenwerking!

Harrold Swalve
Directeur Motor2Go B.V.
E-mail: harrold.swalve@motor2go.nl
Tel: 06 19 51 29 82