Motor2Go – De focus volledig op gebruikte motoren kopen en verkopen

Motor2Go – De focus volledig op gebruikte motoren kopen en verkopen afbeelding

Vanaf het begin hebben wij bij Motor2Go besloten een platform te bieden waarbij de focus volledig ligt op het faciliteren van een gebruikte motor kopen en verkopen. Vrijwel uniek hierbij is dat ons platform, en de motoroccasion App, advertentie ruimte biedt aan zowel de zakelijke als ook de particuliere markt.

 

Bezoek je websites zoals motoroccasion.nl of viabovag.nl dan vindt je uitsluitend gebruikte motoren die worden aangeboden door motorzaken/dealers. Wil je een gebruikte motor kopen van een particuliere aanbieder dan heb je op deze twee websites dus niets te zoeken.

 

Nu hoor ik je zeggen... Maar bij Marktplaats vind ik wel gebruikte motoren van particulieren en bedrijven en ja, je hebt helemaal gelijk. Echter is het wel zo dat, wanneer je daar een gebruikte motor wilt kopen, je je een weg moet banen door de betaalde advertenties en de vele advertenties met accessoires en onderdelen. Mede om die reden worden bij Motor2Go geen advertenties van accessoires of onderdelen geaccepteerd. Wat je bij ons vindt zijn..... gebruikte motoren (motoroccasions).

 

Ben je dus in de markt om een gebruikte motor te kopen of verkopen dan helpen we je graag. Hierover vind je in ons Motor Blog ook veel tips en tricks om jouw aankoop of verkoop te vergemakkelijken. Wil je een gebruikte motor kopen dan is het blogartikel “22-punten checklist voor het kopen van een tweedehands motor” bijvoorbeeld zeker een aanrader.

 

Motor verkopen

 

Wist je trouwens dat wij als enige in Nederland de mogelijkheid bieden om, wanneer je jouw gebruikte motor verkopen wilt, kosteloos biedingen van aangesloten motorzaken te ontvangen? En het mooiste, je hoeft hier alleen maar een vinkje voor aan/uit te zetten. Na het plaatsen van jouw advertentie ontvangen de dealers direct een melding dat ze een bod op jouw motor kunnen uitbrengen. Dit is voor beide partijen volledig vrijblijvend en jij bepaalt zelf of je zaken wilt doen ja of nee.

 

Oftewel, Motor2Go biedt het beste van beide werelden

 

  • Een gebruikte motor kopen van zowel zakelijk als particulier

  • Een gebruikte motor verkopen aan zowel zakelijk als particulier

 

Motor2Go – Jouw Motor, Jouw Deal!!

 

 

Recent nieuws

RAM Mounts: vo...

Nieuwe motor gekocht? Of een nieuwe telefoon? Dan ben je vast op zoek naar een nieuwe tele...
Lezen

Ride On: De to...

Als motorrijder weet je dat een goede routeplanning en navigatie cruciaal zijn voor een ge...
Lezen

De onmisbare e...

Als motorrijder weet je dat de juiste uitrusting meer is dan alleen een helm, handschoenen...
Lezen