Je Motor Verkopen? Ontdek de Motor2Go Verkoopservice

Je Motor Verkopen? Ontdek de Motor2Go Verkoopservice afbeelding

Ben je op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om je motor te verkopen? Dan is Motor2Go dé oplossing voor jou! Met onze geavanceerde verkoopservice bieden we een stressvrije en efficiënte manier om je geliefde motor te verkopen. Lees verder om alles te ontdekken over onze toonaangevende verkoopservice en hoe we je kunnen helpen om je motor snel en tegen een eerlijke prijs te verkopen.

Eenvoudig je motor verkopen

Bij Motor2Go geloven we in eenvoud en gemak. Ons verkoopproces is ontworpen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Het enige wat je hoeft te doen, is je motor aanmelden via onze website. Vul eenvoudig wat basisinformatie in over je motor en voeg enkele foto's toe. Ons team van experts doet de rest!

Hoe werkt het?

1. Meld binnen 3 minuten je motor aan

Het verkoopproces begint door je motor aan te melden op ons platform www.motor2go.nl. Vul eenvoudig het advertentie plaatsen formulier in en voorzie ons van de nodige informatie over je motor. Let op! Je dient je hiervoor wel even aan te melden. Heb je nog geen account bij Motor2Go dan klik je op de knop registreren.

2. Ontvang biedingen van dealers

Tijdens het aanmelden kies je ervoor om biedingen van dealers te ontvangen. Dit stelt je in staat om niet alleen je motor aan particulieren aan te bieden, maar ook aan de bij Motor2Go aangesloten professionals in de branche.

 

Mijn motor nu verkopen -> 

 

3. Persoonlijk contact en informatieverzameling

Na het aanmelden neemt ons toegewijde team contact met je op om meer informatie te verzamelen over de staat en geschiedenis van je motor. We willen ervoor zorgen dat we een volledig beeld hebben van je motor om ervoor te zorgen dat we het beste verkoopresultaat behalen. 

4. Veiling voor dealers

Je motor wordt vervolgens opgenomen in onze veilingsite, die specifiek is ontworpen voor dealers. Hier kunnen geïnteresseerde dealers biedingen uitbrengen op je motor, wat resulteert in een eerlijke en concurrerende biedingsproces. De eerder van jou ontvangen extra informatie wordt hier ook toegevoegd waardoor zij direct alle benodigde informatie tot hun beschikking hebben om tot een passend bod te komen.

 

Snel je motor verkopen via Motor2Go

 

5. Bepaling van het hoogste bod

Binnen slechts 5 werkdagen na aanmelding wordt het hoogste bod op je motor bepaald. Ons team zorgt ervoor dat je altijd het best mogelijke bod ontvangt voor je motor.

6. Bespreking van het hoogste bod

Een van onze vriendelijke medewerkers neemt contact met je op om het hoogste bod te bespreken. We zullen alle details met je doornemen en eventuele vragen beantwoorden die je hebt. Op dit moment is er nog geen sprake van een verkoop. Jij behoudt de controle en hebt nu 3 keuzes te weten;

 1. Het hoogste bod accepteren (We gaan gezamenlijk verder naar stap 7)
 2. Het bod niet accepteren en de motor uit de veiling laten halen (Verkoop traject wordt beëindigd)
 3. Het bod niet accepteren en deze eenmalig nogmaals in de bveiling aanbieden.

7. Koper en verkoper in contact gebracht

Bij akkoord worden de koper en verkoper met elkaar in contact gebracht. We zorgen voor een soepele overdracht van de motor en bieden ondersteuning gedurende het hele proces.

 

Mijn motor nu verkopen -> 

 

Wat doen we nog meer om je motor te verkopen

Om een motor verkopen te ondersteunen is zelfs een professioneel platform als Motor2Go niet afdoende. Om je te ondersteunen met de verkoop maak je na plaatsing daarom ook nog eens automatisch gebruik van de onderstaande extra's.

 • Professionele marketing
  Als je kiest voor onze verkoopservice, profiteer je van professionele marketing van je motor. We plaatsen je motor op ons platform, waar duizenden potentiële kopers dagelijks op zoek zijn naar hun droommotor. Daarnaast maken we gebruik van sociale media en andere online kanalen om je motor onder de aandacht te brengen van een breed publiek.
 • Persoonlijke ondersteuning
  Bij Motor2Go sta je er nooit alleen voor. Ons team van deskundige medewerkers staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen gedurende het hele verkoopproces. Of je nu vragen hebt over het aanmelden van je motor, prijsonderhandelingen of de overdracht van de motor, wij zijn er om je te helpen. Hiervoor mail je eenvoudig naar info@motor2go.nl
 • Snelle verkoop en betaling
  Dankzij ons uitgebreide netwerk van kopers kunnen we je motor snel verkopen. Zodra we een geschikte koper hebben gevonden, regelen we de overdracht en zorgen we ervoor dat je snel en veilig betaald wordt. Geen gedoe, geen lange wachttijden - bij Motor2Go gaat alles snel en efficiënt.

Conclusie

Met Motor2Go.nl is het verkopen van je motor nog nooit zo gemakkelijk geweest. Onze verkoopservice biedt een gestroomlijnd proces, waarbij je motor snel en tegen de beste prijs wordt verkocht. Meld vandaag nog je motor aan en ontdek hoe eenvoudig een motor verkopen via Motor2Go kan zijn.

 

Recent nieuws

Alles Wat Je M...

Motorscooters zijn een geweldige manier om je door het drukke stadsverkeer te bewegen, of...
Lezen

Waarom de Piag...

Ben je altijd al gefascineerd geweest door de vrijheid en opwinding van motorrijden, maar...
Lezen

Motorrijders o...

9 juli 2024 – Motor2Go, de online aanbieder van alle merken en typen tweedehands mot...
Lezen