AGM Scooters en Fatbikes

AGM VX50

AGM VX50

€ 940
AGM VX50 / 2020 / 1132km
’s-Gravenzande
AGM VX 50I

AGM VX 50I

€ 1.590
AGM VX 50I / 2021 / 657km
Klazienaveen
AGM Brash 50

AGM Brash 50

€ 1.199
AGM Brash 50 / 2020 / 3545km
Klazienaveen
AGM VX 50

AGM VX 50

€ 1.399
AGM VX 50 / 2021 / 9396km
Klazienaveen
placeholder

AGM BRASH50

€ 1.499
AGM Brash 50 / 2020 / km
Klazienaveen

AGM Scooters biedt een veelzijdig assortiment scooters dat voldoet aan uiteenlopende mobiliteitsbehoeften. Het assortiment omvat stadscooters en retro scooters, met modellen die variëren in grootte, stijl en prestaties. Voor wie op zoek is naar een compacte en efficiënte stadsrit, heeft AGM verschillende lichtgewicht modellen met moderne ontwerpen.


Voor liefhebbers van een meer klassieke uitstraling biedt AGM ook retro scooters met een nostalgisch tintje, vaak voorzien van eigentijdse technologieën. Daarnaast heeft AGM ook scooters ontworpen voor avontuurlijke rijervaringen, zoals fatbikes met dikke banden.

Navigeer de Stad in Stijl en Ontdek het Avontuur: AGM Scooters en Fatbikes in de Schijnwerpers

Welkom in de opwindende wereld van AGM, waar stijl, prestaties en avontuur samenkomen in de vorm van innovatieve scooters en fatbikes. Als gerenommeerd merk in de scooterindustrie heeft AGM zich niet alleen gevestigd als pionier op het gebied van scootertechnologie, maar heeft het ook de grenzen verlegd met opwindende fatbikes die garant staan voor een unieke rijervaring.


AGM scooters belichamen de perfecte combinatie van verfijning en functionaliteit. Of je nu door de stad wilt manoeuvreren op een slanke stadscooter of de voorkeur geeft aan avontuurlijke ritten op een fatbike met dikke banden, AGM heeft een indrukwekkend assortiment om aan elke behoefte te voldoen.


AGM scooters zijn niet alleen ontworpen met oog voor detail, maar ook met geavanceerde technologieën die zorgen voor een soepele en krachtige rit. De compacte en wendbare scooters maken het gemakkelijk om door drukke straten te navigeren, terwijl de fatbikes met hun robuuste ontwerp klaar zijn voor uitdagende terreinen.


Of je nu op zoek bent naar een praktisch stadsvervoermiddel of een opvallende fatbike voor off-road avonturen, AGM heeft de ideale oplossing. Deze scooters en fatbikes beloven niet alleen een indrukwekkende rijervaring, maar ook een stijlvol statement op de weg.


Ontdek de veelzijdigheid van AGM en kies voor mobiliteit met karakter. Blader door ons assortiment en vind de perfecte scooter of fatbike die jouw rijervaring naar nieuwe hoogten tilt.