Kawasaki Z 650

Kawasaki Z650RS

Kawasaki Z650RS

€ 9.149
Kawasaki Z 650 / 2024 / 1km
Zwaagdijk
Kawasaki Z650RS

Kawasaki Z650RS

€ 8.250
Kawasaki Z 650 / 2023 / 1300km
Zwolle

De Kawasaki Z 650 heeft een boeiende geschiedenis die teruggaat tot zijn introductie in de jaren 70. Deze motorfiets maakte deel uit van de beroemde "Z"-reeks van Kawasaki, die begon met de Z1 in 1972. In 1976 werd de Kawasaki Z 650 geïntroduceerd als opvolger van de Z 600.


De Z 650 was een indrukwekkende machine in zijn tijd. Hij werd aangedreven door een 652 cc viercilinderlijnmotor en bood 64 pk, wat behoorlijk krachtig was voor die periode. De motorfiets was bedoeld voor liefhebbers van sportieve en krachtige tweewielers. Het ontwerp was typerend voor de jaren 70, met scherpe lijnen en opvallende kleurenschema's, wat de Z 650 een onderscheidende uitstraling gaf.


Gedurende de jaren heeft de Z 650 verschillende evoluties en technologische updates ondergaan, waarbij de motorfiets zijn sportieve karakter behield. Een Kawasaki Z650 motor kopen is dan ook een populaire keuze voor motorrijders over de hele wereld.


In de loop der jaren heeft de Kawasaki Z 650 de erfenis van zijn voorgangers voortgezet en heeft hij zich ontwikkeld tot een moderne, veelzijdige motorfiets met geavanceerde technologie en prestatiekenmerken. De Kawasaki Z 650 motor occasion blijft een geliefde keuze voor zowel beginnende als ervaren motorrijders, en zijn geschiedenis is een herinnering aan de evolutie van motorfietsontwerp en technologie.

De Kawasaki Z650 occasion: Meer Dan Gewoon een Motorfiets

Stel je voor dat je op een zonnige ochtend de garage opent en daar staat hij, glanzend en klaar voor avontuur: de Kawasaki Z650. Deze motorfiets is meer dan alleen een stuk techniek op twee wielen; het is een metgezel die je meeneemt op reizen vol opwinding, vrijheid en adrenaline. Laten we eens kijken waarom een Kawasaki Z650 motor occasion veel meer is dan alleen een motorfiets.


Een Krachtpatser op wielen
We beginnen met wat er onder de huid van de Z650 schuil gaat. Hier huist een indrukwekkende 649 cc parallel-twin motor, en dit is geen doorsnee motor. Met 68 pk bij 8.000 tpm en een koppel van 65,7 Nm bij 6.500 tpm, is de Z650 geen muurbloempje. Integendeel, het is een krachtpatser die op elk moment klaarstaat om je te laten voelen wat snelheid echt betekent.


De kracht van de Z650 is niet alleen meetbaar in cijfers, maar vooral voelbaar zodra je het gas opendraait. Het is een soepele en responsieve motor die je elke keer weer een kick geeft. De acceleratie is snel en gelijkmatig, wat zorgt voor een opwindende rijervaring, of je nu op kronkelende landweggetjes rijdt of op de snelweg met hoge snelheid cruiseert.


Een Design om Verliefd op te Worden
Laten we eerlijk zijn, een motorfiets moet er niet alleen goed uitzien, maar ook een verlengstuk van je eigen stijl zijn. De Z650 begrijpt dit als geen ander. Met zijn scherpe lijnen en moderne ontwerp is een kawasaki z650 occasion een echte eyecatcher. Maar wat deze motorfiets echt speciaal maakt, is de mogelijkheid om je eigen stijl te kiezen.


De Z650 is verkrijgbaar in verschillende kleurenopties, van het klassieke Metallic Spark Black tot het opvallende Candy Lime Green. Hiermee kun je je motorfiets personaliseren en laten passen bij je persoonlijke smaak. Het is alsof je je eigen kunstwerk op wielen hebt.


Naast het opvallende uiterlijk biedt de Z650 ook maximaal comfort. Het ergonomisch ontworpen zadel zorgt voor een ontspannen zithouding, zelfs tijdens langere ritten. Het stuur en de voetsteunen zijn perfect gepositioneerd om je in staat te stellen om de motorfiets moeiteloos te besturen. Kortom, de Z650 is niet alleen stijlvol, maar ook uiterst comfortabel.


Geavanceerde Technologie voor Ultieme Controle
Naast zijn indrukwekkende motorprestaties is de Z650 uitgerust met geavanceerde technologie die je rit veiliger en plezieriger maakt. Laten we eens kijken naar enkele van de technische hoogstandjes van deze motorfiets:



  • Digitaal Dashboard: Het digitale dashboard geeft je alle nodige informatie, van snelheid en toerental tot brandstofniveau en versnellingsindicator. Je hebt zelfs de mogelijkheid om tussen verschillende weergavestijlen te schakelen, afhankelijk van je voorkeur.

  • ABS-remmen: Veiligheid is een topprioriteit, en de Z650 is uitgerust met ABS-remmen. Dit betekent dat je in noodgevallen met vertrouwen kunt remmen zonder je zorgen te maken over blokkerende wielen.

  • Tractiecontrole: Tractiecontrole zorgt ervoor dat je achterwiel niet plotseling begint te spinnen, vooral op gladde oppervlakken. Dit draagt bij aan de stabiliteit en controle over de motorfiets.


Wendbaarheid en Handling als Geen Ander
Een van de meest opwindende aspecten van de Z650 is de wendbaarheid en handling. Deze motorfiets is als een verlengstuk van je lichaam. Het lichte gewicht en het uitgebalanceerde chassis maken de Z650 tot een genot om te besturen. Het maakt niet uit of je door stadsverkeer navigeert of bochtige bergwegen bedwingt, de Kawasaki Z650 reageert met ongeëvenaarde precisie op je input.


Bochten nemen wordt een kunstvorm op de Z650. De motorfiets lijkt aan de weg te plakken en vliegt met vertrouwen door elke bocht. Of je nu een scherpe bocht op de snelweg neemt of kronkelende wegen verkent, een Kawasaki Z650 motor kopen betekent prestaties die je een glimlach van oor tot oor bezorgen.


Allround Plezier, Altijd en Overal
Een ander opvallend kenmerk van de Kawasaki Z650 is zijn veelzijdigheid. Of je nu een woon-werkverkeer rijder bent die dagelijks door de stad navigeert, een weekendtoerist die lange afstanden aflegt of een sportieve rijder die af en toe een circuitdag beleeft, de Z650 kan het allemaal aan. Het is als een trouwe metgezel die zich aanpast aan jouw rijstijl en behoeften.


De rechte zithouding biedt comfort tijdens lange ritten en maakt het gemakkelijk om overzicht te houden in druk verkeer. Tegelijkertijd zorgt de sportieve handling ervoor dat je elke keer weer een spannende rit hebt. Een Kawasaki Z650 kopen betekent dat je klaar bent voor alle avonturen, zowel groot als klein.


Een Droom Binnen Handbereik
Nu vraag je je misschien af: wat kost deze geweldige machine? Het mooie van de Z650 is dat het betaalbaar is zonder concessies te doen aan kwaliteit of prestaties. Je krijgt zoveel waar voor je geld dat het voelt alsof je een droom binnen handbereik hebt. In vergelijking met andere motorfietsen in dezelfde klasse biedt de Z650 vergelijkbare of zelfs betere prestaties voor een fractie van de prijs. Dit maakt de Z650 toegankelijk voor een breed scala aan rijders, van beginners tot ervaren rotten.


Otewel, waarom een Kawasaki Z650 kopen?
De Kawasaki Z650 is niet zomaar een motorfiets; het is het begin van een avontuur. Met zijn krachtige motor, opvallende design en geavanceerde technologie is de Z650 een ware metgezel voor degenen die op zoek zijn naar opwinding en vrijheid op twee wielen. Of je nu door de stad rijdt of de open weg verkent, de Z650 staat altijd voor je klaar om je hart sneller te laten kloppen en je een glimlach van oor tot oor te bezorgen. Dus waar wacht je nog op? Het is tijd om op te stappen en je eigen avontuur te beginnen met een Kawasaki Z650 motor occasion. Veel plezier!