Waarom zou je kiezen voor een motor verkopen site?

Waarom zou je kiezen voor een motor verkopen site? afbeelding

Online-verkoopsites voor motoren bieden je een eenvoudige en gemakkelijke manier om de motorfiets van je dromen te kopen of je trouwe fiets voor verkoop aan te bieden.

Het grote voordeel van een motor verkopen site is zonder meer het gigantische aanbod. Zelfs bij de grootste dealer vind je niet zo’n groot aanbod en zoveel keus voor juist die ene motor en dat specifieke model die jij zoekt. Zeker bij ons op de Motor2Go site is het aanbod “ruim” te noemen, momenteel staan er gemiddeld 1800 motoren op de site, wordt er dagelijks veel nieuw aanbod geplaatst, en groeien we hard!

Dat je op onze site meer keuze hebt, is wel duidelijk

Daar houdt het voordeel van onze motor verkopen site echter niet op. Bij Motor2Go bieden we je ook nog eens nuttige en handige functies waardoor het koopproces voor jou supereenvoudig wordt, zodat je een trefzekere keuze kunt maken. Vergis je niet, juist door het grote aanbod zie je dat de prijzen ook nog eens gunstiger kunnen uitvallen dan wat je zou verwachten.

Motor verkopen site

Wat je mag verwachten van een motor verkopen site 

Natuurlijk heb je geen zin om puzzeltjes op te lossen, je bent op zoek naar een motor, daarom is gebruiksvriendelijkheid van de site, samen met uitgebreide zoekmogelijkheden een absoluut vereiste. Bij de uitgebreide zoekmogelijkheden hoort zonder meer ook dat je professionele en gedetailleerde verkopersinformatie probleemloos en als vanzelf op je scherm ziet verschijnen. Het zou ook niet prettig zijn als de gevonden informatie niet meer klopt, betrouwbaarheid is dus ook essentieel.

Tips voor het kopen van een motor op een motor verkopen site

Onderzoek de verkoper, het aanbod is ruim, dat betekent dat je jouw droomfiets vast en zeker een paar keer tegen gaat komen op de site bij verschillende verkopers. Je hoeft dus niet zomaar genoegen nemen met de eerste de beste die je vindt. Een beetje extra onderzoek kan je naderhand heel wat grijze haren besparen. 

Vraag om bewijs van onderhoud en reparaties, dit kun je meestal online doen, zodat je niet voor niets uiteindelijk naar de verkoper rijdt.

Wanneer je overtuigd bent dat je de machine van je dromen hebt gevonden, dan is het tijd om naar de verkoper toe te gaan. Voordat je een definitieve koopbeslissing neemt, controleer eerst de staat van de motor en kijk of die overeenkomt met het bewijs van onderhoud en reparaties. Als tot dan alle lichten op groen staan rest nog het maken van een proefrit. 

Motor2Go is razendsnel megapopulair geworden als motor verkopen site, mede door de gebruiksvriendelijke website, het eerlijke en open karakter en de prettige balans tussen kopers en verkopers. Je vindt een grote verscheidenheid aan motorfietsen, van cruisers tot sportmotoren en alles daartussenin, van alle merken, zodat je zeker een motor vindt die bij jouw stijl past.

Recent nieuws

Kawasaki promo...

Ook dit jaar trekt de Kawasaki Promo Tour weer door het land om jou kennis te laten maken...
Lezen

Waarom motor v...

Er zijn wat voordelen als je je motor aan een dealer verkoopt. Waarom dit gunstig kan...
Lezen

Jouw motor ver...

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het verkopen van je motor aan een particulie...
Lezen