Waarom je motor verkopen via Motor2Go?

Waarom je motor verkopen via Motor2Go? afbeelding

Je wilt jouw motor verkopen en bent op zoek naar de beste manier om deze onder de aandacht van het juiste koperspubliek te brengen zonder gelijk geconfronteerd te worden met idiote advertentiekosten? Zoek niet verder!!

Motor2Go is de plek waar een motor verkopen resultaat oplevert. Waarom?

Het plaatsen van een advertentie is volledig gratis!

Als je als particulier jouw motor bij ons voor verkoop plaatst dan doe je dit zonder enigerlei kosten. Jouw motor krijgt evenveel aandacht als die van onze zakelijke klanten en wordt waar mogelijk zelfs gepromoot via onze nieuwsbrief en social media kanalen. Hiermee komt jouw motor onder de aandacht van tienduizenden maandelijkse gerichte bezoekers.

Je ontvangt kosteloos biedingen van bij Motor2Go aangesloten motorzaken

Tijdens het plaatsen van jouw advertentie kun je, simpelweg door een vinkje aan/uit te zetten, zelf bepalen of jouw motor verkopen aan een motorzaak iets is waar je open voor staat. Direct na het plaatsen ontvangen de motorzaken een push- en mailbericht met een link naar jouw advertentie. Zij kunnen dan direct een bod uitbrengen waarvan jij live op de hoogte wordt gebracht. Deze biedingen zijn geheel vrijblijvend, jij bepaalt of je verder met hen wilt onderhandelen.

Ooh en voor de duidelijkheid... Ook dit is geheel gratis.

Het plaatsen van een advertentie is zo eenvoudig mogelijk gemaakt

Je kunt bij Motor2Go daadwerkelijk binnen 3 minuten jouw advertentie plaatsen. Plaats de foto's door te uploaden of gelijk bij het maken van een foto, typ jouw kenteken in en alle informatie van jouw motor wordt automatisch ingelezen en... Verneem het gemak van ons één pagina plaatsing systeem.

Kortom, we hebben op alle manieren getracht het verkopen van jouw motor gemakkelijk te maken.

Live chat Motor verkopen

 

Het Motor2Go platform is voorzien van een live chat functie

Wanneer je jouw motor bij Motor2Go te koop aanbiedt en er is een potentiële koper dan kan deze live met jou communiceren via onze chat(berichten) functie. Heb je onze Motor2Go app geïnstalleerd, gratis te downloaden via Google Play en de Apple App store, dan krijg je tevens gelijk een push bericht wanneer iemand de chatfunctie gebruikt. Geen mail openen of niets, gewoon gelijk vanuit het push bericht naar het gesprek!

Je lift kosteloos mee met onze marketing campagne

Ook in 2023 zullen wij weer vol inzetten op een uitgekiende marketing campagne waarbij wij het motor verkopen en kopen uiteraard ten volste promoten. Dit doen wij o.a. door gebruik te maken van betaald adverteren via Google ads, Facebook en Instagram en daarnaast zal ons promotie team op meerdere motorbeurzen aanwezig zijn.

Gratis verlengen van de advertentie na 30 dagen

Wij willen ons platform graag up to date houden wat betekent dat advertenties na 30 dagen automatisch worden verwijderd. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat jouw motor nog niet is verkocht. Daarom ontvang je 3 dagen voor het einde van de advertentie periode een mail met de vraag of je jouw advertentie om je motor te verkopen voor 30 dagen wilt verlengen. En ja, ook dit is wederom zonder kosten.

Zoals je ziet, vele redenen om ook jouw motor via Motor2Go te verkopen dus wacht niet langer, registreer je bij Motor2Go en maak gebruik van alles wat wij je te bieden hebben.

 

Recent nieuws

RAM Mounts: vo...

Nieuwe motor gekocht? Of een nieuwe telefoon? Dan ben je vast op zoek naar een nieuwe tele...
Lezen

Ride On: De to...

Als motorrijder weet je dat een goede routeplanning en navigatie cruciaal zijn voor een ge...
Lezen

De onmisbare e...

Als motorrijder weet je dat de juiste uitrusting meer is dan alleen een helm, handschoenen...
Lezen