Je motor verkopen op Motor2Go is gratis

Je motor verkopen op Motor2Go is gratis afbeelding

Je motor verkopen op Motor2Go is gratis 

Ben je van plan je motor te verkopen? Goed nieuws! Vanaf nu kun je gratis adverteren op de snelstgroeiende gratis motoroccasion website van Nederland! 
Je kent ons misschien wel van de winactie waar je een prachtige Kawasaki Z650 kon winnen. De winnaar is inmiddels bekend en de motor wordt op 14 mei overhandigd. Alsof we nog niet gek genoeg zijn, is het plaatsen van een advertentie voor particulieren vanaf nu GRATIS

Gratis je motor verkopen?! 

Waarom doen we dit? Simpel. We willen jullie laten zien dat we het beste en meest gebruiksvriendelijke motoroccasion platform van Nederland zijn. Daar kom je alleen achter door te ervaren hoe het is om op ons platform te adverteren. 

Waarom zou je voor Motor2Go kiezen? 

We zijn het nieuwste motoroccasion platform van Nederland en daarom zijn we ons ervan bewust dat je ons misschien nog niet kent. Tijd voor een korte introductie met 4 redenen om voor ons te kiezen.

Particulier en zakelijk komen samen 

Ons platform is uniek. Niet omdat we ons uitsluitend op motoren focussen, maar vooral omdat we een soort samensmelting van Marktplaats en ikwilvanmijnmotoraf zijn. Maar dan beter (al zeggen we het zelf). Het aanbod op ons platform is dan ook een combinatie van particuliere motoren en motoren van de aangesloten motorzaken.
Als je een advertentie op ons gebruiksvriendelijke platform plaatst, kun je zelf bepalen of je de advertentie ook wilt aanbieden bij de deelnemende motorzaken. Dit is zonder extra kosten. Zo vind jij altijd de beste deal voor jouw motor🤑.
gratis motor verkopen

Het snelstgroeiende motoroccasion platform van Nederland 

We zijn misschien wel die ‘New kid on the block’, maar we trekken dagelijks al honderden tot duizenden nieuwe bezoekers per dag. Niet zo gek als je je beseft dat er bijna dagelijks nieuwe motorzaken zich bij ons aansluiten. We groeien dus hard en blijven ook hard doorgroeien. Want we hebben ons als doel gesteld om beste motoroccasion platform van Nederland te worden! 

We trekken zoveel mogelijk oogballen naar jouw advertentie

Wanneer je een advertentie op Motor2Go plaatst, zorgen wij ervoor dat je advertentie zoveel mogelijk oogballen krijgt. Hoe doen we dat? 
Allereerst hebben we naast de website ook een motoroccasion app voor zowel iOs als Android. 
Daarnaast nemen we zoveel mogelijk advertenties mee in onze marketing. Dat betekent dat de kans groot is dat we met jouw advertentie op social media gaan adverteren. Alles om zoveel mogelijk mensen naar jouw advertentie te trekken. Zodat jij je motor sneller dan ooit hebt verkocht.

Je advertentie kosteloos verlengen

Je advertentie loopt in eerste instantie 30 dagen door. Mocht je je motor in die periode niet hebben verkocht, kun je die kosteloos verlengen met nog eens 30 dagen. Wel zo handig, toch?

Je motor verkopen in slechts 3 stappen

Nu duidelijk is waarom je voor ons moet kiezen, ben je nog maar 3 stappen verwijderd van het plaatsen van je advertentie:
  1. Kies op Motor2Go voor ‘Plaats advertentie’
  2. Maak een account aan 
  3. Vul je kenteken in, dan doen wij het meeste werk. Plaats goede foto’s van je motor en rond je advertentie af
Je motor verkopen was nog nooit zo gemakkelijk. Waar wacht je nog op?
 
Recent nieuws

RAM Mounts: vo...

Nieuwe motor gekocht? Of een nieuwe telefoon? Dan ben je vast op zoek naar een nieuwe tele...
Lezen

Ride On: De to...

Als motorrijder weet je dat een goede routeplanning en navigatie cruciaal zijn voor een ge...
Lezen

De onmisbare e...

Als motorrijder weet je dat de juiste uitrusting meer is dan alleen een helm, handschoenen...
Lezen