Uniek in Nederland, de Motoroccasion App van Motor2Go

Uniek in Nederland, de Motoroccasion App van Motor2Go afbeelding

Met de Motor2Go motoroccasion app zijn we uniek in Nederland. Waarom? De app is de enige waar je uitsluitend motoroccasions van zowel de particuliere als ook zakelijke aanbieders zult tegenkomen. Je wilt een motor kopen of verkopen? Dan is onze app ook voor jou het juiste hulpmiddel. 

Wat kun je allemaal met de Motor2Go motoroccasion app?

Wanneer je de app opent kom je in het beginscherm zoals hieronder weergegeven. Niets geen poespas, gelijk het  totaal aanbod van motoroccasions. Via het filter rechts boven kun je hier zoeken naar de motoren van jouw voorkeur. 

Beginscherm motoroccasion app

Met het filter kun je uitgebreid zoeken met alle denkbare zoekcriteria waardoor je exact het type motor vindt wat jij zoekt. Ben je ingelogd in de app dan zie je onderaan het zoekfilter ook gelijk een opslaan knop. Klik hierop en je wordt dagelijks via een push bericht en mail op de hoogte gebracht van nieuwe advertenties binnen jouw zoekopdracht.

Zoekfilter Motor2Go AppNog niet ingelogd? Klik dan op het hamburger menu en dan op inloggen. Nog geen account, klik dan in het inlogscherm op de knop account aanmaken.

Aanmelden via menu

Klik je in het overzicht op een advertentie dan kom je op de detail pagina. Naast dat je hier alle door de verkoper opgegeven informatie kunt vinden heb je hier ook extra mogelijkheden.

  • Rechtsboven zie je het chat icoon. Ben je ingelogd dan kun je hier een live bericht naar de verkoper sturen. 
  • Heeft de verkoper aangegeven dat hij/zij open staat voor biedingen dan vind je onder aan de advertentie de mogelijkheid om live een bod uit te brengen. 
  • Zowel het uitgebrachte bod als ook het bericht vindt je beide terug in je persoonlijke menu onder aan het scherm bij "Berichten"
  • Tevens zie je, wanneer je bent ingelogd, zowel op de overzichtspagina als ook op de detail pagina een hartje bij de advertentie. Klik hierop en je hebt de advertentie aan je favorieten toegevoegd.

Motoroccasion detail pagina

Heb je een bericht verstuurd of ontvangen dan kun je deze terug vinden door in het menu onder aan het scherm te klikken op de knop "Berichten" (zie schermafbeelding hier onder). Heb je ongelezen berichten dan zal er tevens een getal (aantal ongelezen berichten) bij het icoontje worden getoond. 

Berichten overzicht

Klik op het icoontje en je komt in je berichten overzicht. Klik op een bericht om in het gespreks scherm te komen (zie afbeelding hieronder). Zoals je ziet kun je hier het gehele gesprek terug lezen en tevens kun je in dit scherm reageren op een bericht. Ook hier geldt weer, alle communicatie is live dus heb je je bericht verstuurd dan krijgt de ontvanger direct een push bericht en mail.

Bericht motoroccasion app

Heb je, nadat je bent ingelogd, een zoekopdracht opgeslagen? Dan ontvang je een melding bij nieuwe advertenties binnen deze zoekopdracht. Open je de app en er zijn nieuwe meldingen dan zie je het aantal nieuwe meldingen als nummer staan naast het meldingen icoon in het footer menu. Klik hierop en je komt in het meldingen overzicht scherm zoals in de afbeelding hierboven getoond. Klik op de desbetreffende melding en je wordt direct naar de nieuwe advertenties doorgezet.

Meldingen motoroccasion app

Een advertentie plaatsen was nog nooit zo eenvoudig. Nadat je bent ingelogd klik je linksboven op het menu en dan op "Plaats advertentie wat je naar bovenstaand scherm brengt. Ook kun je hier komen door rechtsonder te klikken op "Mijn Motor2Go -> Advertenties" en dan op het + symbool. Upload je foto's vul titel en omschrijving in, vul je kenteken in en het systeem doet de rest. Alle informatie m.b.t. jouw motorfiets wordt automatisch ingelzen op basis van kenteken.

Advertentie plaatsen in motoroccasion appHeb je een advertentie geplaats dan vind je deze terug bij "Mijn Motor2Go-> Mijn Advertenties". Klik op de advertentie om deze te wijzigen of op het prullenbak icoon om deze te verwijderen.

Mijn advertenties Motor2Go appHeb je één of meer advertenties met het hartje icoon aan jouw favorieten toegevoegd dan vind je deze terug via het "Mijn Motor2Go" icoon onder aan je scherm.  Klik nu op de knop favorieten om jouw favoriete advertenties terug te zien. Wil je een favoriet verwijderen, klik op het hartje icoon en de advertentie is uit je favorieten verwijderd. (Zie afbeelding hieronder)

Overzicht favoriete advertentiesAchter de "Mijn Motor2Go" knop vind je tevens je opgeslagen zoekopdrachten terug. Zie afbeelding hieronder. Klik je op de zoekopdracht dan krijg je alle advertentie resultaten in beeld die aan de zoekcriteria voldoen. Wil je jouw zoekopdracht verwijderen? Klik simpelweg op het kruis icoon en de zoekopdracht is verwijderd.

Zoekopdrachten-motor2go app

Tot slot de profiel pagina waar je jouw profiel kunt wijzigen door op het potlood icoon te klikken. Je bereikt deze locatie wederom door op het "Mijn Motor2Go" icoon in de onderzijde van het scherm te klikken. Tevens kun je hier de meldingen "notificaties" aan/uit zetten door de slide te verplaatsen. 

Scroll naar de onderzijde van de pagina dan zie je de "account verwijderen"knop. Uiteraard hoef je deze nooit te gebruiken!!

Profiel bewerken motoroccasion app

Tot zover de uitleg over de Motor2Go app functionaliteit. We hopen dat je er veel plezier aan zult beleven!

Recent nieuws

RAM Mounts: vo...

Nieuwe motor gekocht? Of een nieuwe telefoon? Dan ben je vast op zoek naar een nieuwe tele...
Lezen

Ride On: De to...

Als motorrijder weet je dat een goede routeplanning en navigatie cruciaal zijn voor een ge...
Lezen

De onmisbare e...

Als motorrijder weet je dat de juiste uitrusting meer is dan alleen een helm, handschoenen...
Lezen