Team Road Racing Grunn traint voor seizoen 2023 op Spaanse bodem

Team Road Racing Grunn traint voor seizoen 2023 op Spaanse bodem afbeelding

De winter heeft plaatsgemaakt voor het voorjaar en dat betekent voor de mannen van Team Road Racing Grunn - Powered by Motor2Go maar één ding: de motoren weer starten en trainen! En waar kan dat beter dan op het mooie circuit van Alcarras in Spanje?

Alcarras is een uitdagend circuit dat de coureurs een flinke adrenalinekick geeft.

Van 24-26 maart jl. hebben de heren flink wat kilometers gemaakt onder uitstekende omstandigheden. Met een heerlijk zonnetje en 22 graden Celsius was het circuit perfect voor de trainingen. Alcarras is een pareltje van een circuit met uitdagende hoogteverschillen, blinde bochten en een nieuwe asfaltlaag. Kortom, het perfecte circuit om je als coureur flink uit te leven, ervaring op te doen, en een fascinerende adrenaline rush te ervaren.

 

Voorjaarstraining Road Racing Grunn - Powered by Motor2Go

 

De training was niet alleen maar een serieuze aangelegenheid, er was ook volop plezier en gezelligheid. Het team genoot van elkaar, maar ook van de andere coureurs die aanwezig waren op het event. Naast het harde werken op het circuit werd er ook ruimte gemaakt voor ontspanning en gezelligheid.

Het is tijd voor de laatste preps aan de motoren voordat het seizoen echt los barst. 

Op 7 april staat de eerste training op het TT-circuit in Assen op het programma, gevolgd door de eerste IDC-wedstrijd op hetzelfde circuit op 8 april. Voor Team Road Racing Grunn belooft het een spannend seizoen te worden. Met de voorjaarstraining in Spanje als basis, is het team klaar om de concurrentie aan te gaan. 

Team Road Racing Grunn gaat voor de overwinning, en daar helpen wij van Motor2Go ze maar wat graag mee!

Recent nieuws

RAM Mounts: vo...

Nieuwe motor gekocht? Of een nieuwe telefoon? Dan ben je vast op zoek naar een nieuwe tele...
Lezen

Ride On: De to...

Als motorrijder weet je dat een goede routeplanning en navigatie cruciaal zijn voor een ge...
Lezen

De onmisbare e...

Als motorrijder weet je dat de juiste uitrusting meer is dan alleen een helm, handschoenen...
Lezen