Team Road Racing Grunn in 2023 Powered by Motor2Go

Team Road Racing Grunn in 2023 Powered by Motor2Go afbeelding

Voor het race seizoen 2023 kondigen we met trots aan dat Motor2Go de rol van officiële sponsor van het Road Racing Grunn team op zich neemt.

Motor2Go, is een echt Gronings bedrijf en dat laten we graag merken door met zoveel mogelijk lokale ondernemers de handen ineen te slaan.

Road Racing Grunn is een snelgroeiend team van gemotiveerde racers uit Groningen en omgeving. Het team neemt met name deel aan diverse races op nationaal niveau. Door de inzet en toewijding van het hele team hebben ze een sterke reputatie opgebouwd binnen de motorsport gemeenschap.

 

Road Racing Grunn Powered by Motor2Go

 

Als onderdeel van de sponsoring zal Motor2Go het Road Racing Grunn team ondersteunen met reclamemateriaal, financiële middelen en continu verslaglegging van hun prestaties via onze social mediakanalen en blogposts. Hierdoor krijgt het team de mogelijkheid om deel te nemen aan belangrijke races en om hun vaardigheden op nationaal niveau verder te versterken.

"Als gepassioneerde motorliefhebbers zijn we verheugd om Road Racing Grunn te sponsoren en te ondersteunen", aldus Harrold Swalve, algemeen directeur van Motor2Go. "We hebben veel respect voor de toewijding en vastberadenheid van het team en we kijken uit naar een succesvol seizoen."

Road Racing Grunn team is dankbaar voor de sponsoring van Motor2Go. Een ondersteuning die hen zal helpen om hun doel te bereiken en dromen waar te maken. Het Road Racing Grunn team staat te popelen om hun partners en alle fans te laten zien wat ze waard zijn.

De samenwerking tussen Motor2Go en Road Racing Grunn markeert een belangrijke mijlpaal in de Groningse motorsportscene en wordt met veel enthousiasme ontvangen door alle betrokken partijen.

Recent nieuws

Je Motor Verko...

Ben je op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om je motor te verkopen? Dan is Moto...
Lezen

Op zoek naar d...

Motorrijders die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke telefoonhouder...
Lezen

Hoe Kies je de...

Het is zover, het wordt tijd om ook op de motor meer gebruik te gaan maken van jouw telefo...
Lezen