Sensationele Prestaties Team Roadracing Grunn tijdens de Ducati-clubraces op TT Circuit Assen

Sensationele Prestaties Team Roadracing Grunn tijdens de Ducati-clubraces op TT Circuit Assen afbeelding

De Ducati-clubraces zorgde voor een buitengewoon spektakel! Een performance die in één woord kan worden samengevat ... fantastisch!

Vanaf het eerste begin op vrijdag 19 mei zagen we meteen de veelbelovende ontwikkelingen van Robin, voor het eerst rijdend op een Aprilia RSV Mille met nummer 758. Robin kreeg direct van iedereen support door indrukwekkende rondetijden van 1.57 seconden op de klok te zetten. Zaterdag hadden we deze trend graag door willen zetten en eerlijk gezegd nog een stap verder willen gaan, maar dat scenario werd helaas door schakelproblemen en een rode vlag in de tweede kwalificatieronde tegengewerkt. Daardoor moest Robin uiteindelijk genoegen nemen met een start vanaf de 22e plek in een veld met 36 deelnemers.

Robin Ducati Clubraces

Gedurende beide races wist Robin een prachtig ritme te vinden en hij noteerde ijzersterke tijden. Met een snelste ronde van 1.55.4 eindigde hij op een geweldige 19e plaats overall in de eerste race en op de 17e plaats overall in de tweede race. Een ongelooflijke prestatie, die hij neerzette met een van de oudste motoren in de #thunderbike klasse. Een prestatie waarmee hij zich werkelijk uitstekend wist te profileren.

Met schitterend weer, een enthousiast publiek en talloze supporters die ons gedurende het hele weekend kwamen aanmoedigen, was dit werkelijk een fantastisch avontuur dat wat ons betreft absoluut voor herhaling vatbaar is!

 

Voor nu zetten we eerst onze focus op 27 mei. Op die zaterdag zal vrijwel het voltallige team deelnemen aan het IDC-kampioenschap, opnieuw op het circuit van Assen. 

Zien we jullie daar ook? Bereid je dan weer voor op een adembenemend spektakel zoals we dat jullie graag bieden!

Recent nieuws

RAM Mounts: vo...

Nieuwe motor gekocht? Of een nieuwe telefoon? Dan ben je vast op zoek naar een nieuwe tele...
Lezen

Ride On: De to...

Als motorrijder weet je dat een goede routeplanning en navigatie cruciaal zijn voor een ge...
Lezen

De onmisbare e...

Als motorrijder weet je dat de juiste uitrusting meer is dan alleen een helm, handschoenen...
Lezen