Rodeo de film, Een "realistische" film met en over motoren ??

Rodeo de film, Een "realistische" film met en over motoren ?? afbeelding

Ik weet niet hoe het jullie vergaat maar over het algemeen kan ik niet echt warmlopen voor films waarbij een "hoofdrol" voor motorfietsen is weg gelegd. Meestal staan de actie shots bij dergelijke films zover van de werkelijkheid af dat het ondraaglijk wordt om te kijken.

Uiteraard zijn op elke regel uitzonderingen en dat is ook in dit geval natuurlijk niet anders. Denk bijvoorbeeld aan films als The world’s fastest Indian, Easy Rider of The motorcycle diaries. Maar hoe zal het deze nieuwste motorfilm vergaan?

De film Rodeo gaat op 12 januari in Nederland in premiere en zou zomaar eens in het korte rijtje van goede motorfilms terecht kunnen komen. De dames van Motormeiden gaan het in ieder geval gelijk beoordelen. Ik ben zeker benieuwd naar hun bevindingen. 

Hoe dan ook, zie hieronder de trailer en intro. Wie weet, zien we elkaar bij de film!

Julia zoekt aansluiting bij de ondergrondse dirtbike-community waar alles draait om haar grote passie: motoren. Ze wil meedoen aan illegale ‘rodeo’s’, waar geracet wordt en spectaculaire stunts worden uitgehaald. Julia is eigenzinnig, bijdehand en handig. Ze groeit op in een arme buurt en leert al vroeg om voor zichzelf te zorgen.

Met een gestolen motor racet ze mee met een groep jongens die ze op straat tegenkomt. Zij zitten niet op haar te wachten, maar de leider van de groep blijkt vanuit zijn gevangeniscel goed gebruik te kunnen maken van haar kwaliteiten. In deze mannenwereld gaat Julia op zoek naar een manier om haar passie te kunnen volgen.

Recent nieuws

Kawasaki promo...

Ook dit jaar trekt de Kawasaki Promo Tour weer door het land om jou kennis te laten maken...
Lezen

Waarom motor v...

Er zijn wat voordelen als je je motor aan een dealer verkoopt. Waarom dit gunstig kan...
Lezen

Jouw motor ver...

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het verkopen van je motor aan een particulie...
Lezen