Road Racing Grunn - Powered by Motor2go IDC races 16 september '23

Road Racing Grunn - Powered by Motor2go IDC races 16 september '23 afbeelding

Helaas konden Jordy en Dave er dit weekend niet bij zijn waardoor het Road Racing Grunn team alleen door Robin werd vertegenwoordigd. Dit mocht de pret echter niet drukken en Robin heeft alles gegeven om de eer van het team hoog te houden. 

Daar, door een valpartij bij de vorige wedstrijd, nog hard aan de ZX10R wordt gesleuteld maakte Robin dit weekend gebruik van de Aprilia RSV Mille. Alhoewel dit een heerlijke stuurfiets is blijkt het tekort aan vermogen, zo'n 45pk minder, niet zo makkelijk te overbruggen. Robin kon desondanks tevreden terug kijken op een prima kwalificatie waar hij, in een startveld van 32 rijders, de 21e startplek wist te veroveren.

 

Rad racing Grunn - Powered by Motor2Go

Vanaf P21 werd er gestart en met een redelijke start wist Robin goed aansluiting te behouden met de rijders voor zich. Gedurende het verloop van de race wist Robin ronde na ronde zijn rondetijden te verbeteren waardoor er ergens halverwege de race een mooi gevecht ontstond met Celal Goktas  #54.

In de laatste ronde wist Robin dan ook nog een Yamaha R1 te  verschalken wat uiteindelijk resulteerde in een mooie 16e plek met net geen nieuw persoonlijk record. Dit resultaat tezamen met een prefecte sfeer in de pitsbox zorgde dan ook wederom voor een geslaagd evenement voor Road racing Grunn. 

Recent nieuws

Alles Wat Je M...

Motorscooters zijn een geweldige manier om je door het drukke stadsverkeer te bewegen, of...
Lezen

Waarom de Piag...

Ben je altijd al gefascineerd geweest door de vrijheid en opwinding van motorrijden, maar...
Lezen

Motorrijders o...

9 juli 2024 – Motor2Go, de online aanbieder van alle merken en typen tweedehands mot...
Lezen