Road racing Grunn - Powered by Motor2Go geniet van de 180 van Assen

Road racing Grunn - Powered by Motor2Go geniet van de 180 van Assen afbeelding

Circuitschool.nl organiseerde op 26 Augustus de "180 van Assen" een drie uurs endurance met daarbij twee tijdtrainingen van 2x 20 min. Ook Team Road Racing Grunn was hierbij aanwezig.

In de ochtend waren daar eerst twee kwalificaties van 20 minuten wat betekende dat er niet veel tijd was om een goede rondetijd neer te zetten. Vaak heb je immers toch even wat tijd nodig om in het juiste ritme te komen.  Uiteindelijk wist men zich in een veld van 44 deelnemers op startplek 36 te kwalificeren van waaruit dan ook aan de race werd begonnen. Ron Monen verving Dave Kooij tijdens deze race en mocht de "Le Mans"start doen.

Tijdens de race moest men afrekenen met 2 uur droge en het laatste uur natte omstandigheden, in combinatie met al na één ronde een rode vlag situatie en meerdere code 60's zorgde dit er voor dat het een wisselvallige race werd. 

Als Team is men hier goed mee om gegaan, de wissels waren snel en om op zeker te gaan stond er telkens minimaal 1 motor op regenbanden klaar. Er had onder andere omstandigheden wellicht meer in gezeten maar alles met elkaar waren de mannen niet ontevreden. Uiteindelijk kwamen ze als 24e over de finish en hebben ze naast ervaring te hebben opgedaan er mooie herinneringen aan over gehouden! 

Op naar de volgende race!

Recent nieuws

Alles Wat Je M...

Motorscooters zijn een geweldige manier om je door het drukke stadsverkeer te bewegen, of...
Lezen

Waarom de Piag...

Ben je altijd al gefascineerd geweest door de vrijheid en opwinding van motorrijden, maar...
Lezen

Motorrijders o...

9 juli 2024 – Motor2Go, de online aanbieder van alle merken en typen tweedehands mot...
Lezen