RAM Mounts: voor alle motoren én alle telefoons

RAM Mounts: voor alle motoren én alle telefoons afbeelding

Nieuwe motor gekocht? Of een nieuwe telefoon? Dan ben je vast op zoek naar een nieuwe telefoonhouder: Een motormount 

Telefoonhouders van RAM Mounts

Er zijn veel verschillende motormounts op de markt. Naast de klik-en-draai systemen van Quadlock en SP Connect kun je kiezen voor een houder van RAM Mounts. Een RAM Mount bestaat uit een base die op de motor wordt bevestigd, een tussenstuk (arm) en een mount die bij jouw telefoon past. 

RAM Mounts is al jaren marktleider op het gebied van telefoon, navigatie en GoPro houders en wordt zowel door asfalt als offroad rijders geprezen voor hun veelzijdige producten en hoge kwaliteit. Bovendien maakt hun volledige motor productlijn gebruik van hetzelfde 1 inch kogel-en-arm systeem, waardoor nieuwe RAM onderdelen prima met oude gecombineerd kunnen worden. Bij de aanschaf van een nieuwe motor of telefoon hoef je vaak maar één onderdeel te vervangen om weer een perfecte mount te creëren.

 

Ram Mounts Telefoonhouders
Verschillende Ram Mounts montagemogelijkheden

 

Een RAM Mount begint met een base, voor elke stang of schroef hebben ze er een in huis:

RAM Mounts basis elementen

1. Kleine Rail Base
De kleine is ideaal voor montage op stangen van spiegels en is erg populair onder scooter rijders. Deze base is verkrijgbaar in 3 maten, de medium en grote rail base zijn geschikt voor stuurbevestiging.

2. Spiegelvoet Base
Deze base wordt direct tussen de spiegel en de spiegel basis geplaatst, maar past ook tussen andere M8 bouten. Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen.

3. Tough-Claw Base
Dit is onze meest universele stang base: hij past op vrijwel elke stang die je op een motor tegen kan komen, zelfs op vierkante of ovale stangen. Deze base kan zonder gereedschap bevestigd worden en is daardoor ideaal voor de motorrijder die graag van motor wisselt.

4. Balhoofd Base
Voor een mount in het midden van het stuur, kies je voor de balhoofd bevestiging. Deze base wordt met een rubber hulpstuk in de buis van het balhoofd geklemd.

5. Stuurklem Base
Moet het zo klein en onopvallend mogelijk? Dan kies je voor deze base. Deze base vervangt een van de stuurklem bouten. Past op vrijwel elke motor met M8 stuurklem bouten, óf elke andere M8 bout.

Een extra voordeel van de laatste twee, de stuurklem en balhoofd base, is hun centrale plek op het stuur, hierdoor wordt de telefoon minder blootgesteld aan vibratie.

6. Reservoir Base
Deze base wordt op het deksel van een koppelings- of remvloeistofreservoir gemonteerd. Het gatenpatroon van de basisplaat past op verschillende deksels van motoren van onder meer Kawasaki, Suzuki en BMW.

 

Ram Mounts Telefoonhouders

 

Staat de perfecte base voor jouw motor er niet bij? Meer bases en de volledige RAM Mounts motor collectie vind je bij de officiële Nederlandse RAM Mounts dealer: Motormount.nl

Recent nieuws

Ride On: De to...

Als motorrijder weet je dat een goede routeplanning en navigatie cruciaal zijn voor een ge...
Lezen

De onmisbare e...

Als motorrijder weet je dat de juiste uitrusting meer is dan alleen een helm, handschoenen...
Lezen

Je Motor Verko...

Ben je op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om je motor te verkopen? Dan is Moto...
Lezen