Open weekend, motortoerrit en nog veel meer bij Vos Oss

Open weekend, motortoerrit en nog veel meer bij Vos Oss afbeelding

Alle motorliefhebbers opgelet! Vos Oss Motoren houdt op 3 en 4 juni een open weekend. Als je op zoek bent naar een spannend weekend vol kortingen, entertainment en spannende motorritten, dan is dit het evenement voor jou.

Tijdens het open weekend geeft Vos Oss Motoren uitzonderlijke kortingen op motoren, motorkleding en accessoires. Dit is de perfecte gelegenheid om je uitrusting te upgraden of te investeren in een gloednieuwe motor. Met exclusieve aanbiedingen op diverse producten wil je deze onverslaanbare prijzen niet missen.

Maar dat is nog niet alles. Met trots presenteert Vos Oss Motoren ook een trailshow van Alex van den Broek. Alex is een bekende naam in de motorwereld, en zijn ongelofelijke stunts en manoeuvres zullen het publiek zeker in vervoering brengen. Dit is een kans om de vaardigheid en artisticiteit van het motorrijden op zijn best te aanschouwen.

Voor degenen die de actie willen onderbreken, is er live muziek en drankjes. U kunt een hapje eten bij de eetkraampjes op het terrein en genieten van de festivalachtige sfeer. Het open weekend belooft een leuke ervaring te worden voor alle bezoekers.

Vos Oss Motoren organiseert ook een motortoertocht waarvoor bezoekers zich kunnen inschrijven. De tocht voert langs de mooiste routes van de regio en biedt een unieke kans om de natuur te verkennen en de sensatie van het motorrijden op de weg te ervaren.

Motoroccasion

Vos Oss Motoren is een gevestigde naam in de motorbranche, bekend om zijn hoogwaardige producten en uitzonderlijke klantenservice. Het bedrijf bestaat al vele jaren en heeft een reputatie opgebouwd om klanten de best mogelijke motorervaring te bieden.

Niet alleen Vos Oss doet mee aan het evenement, BvO Automotive, V&L Carservice, Hoeks Car Cleaning, Maicos Automotive, Autoglaz, Tango Tanken en Lets Wash Carwash zijn ook van de partij met ieder zijn eigen toffe acties!

Het open weekend zal naar verwachting een grote menigte motor en autoliefhebbers uit de hele regio trekken. Het is de perfecte gelegenheid om samen te komen en je passie voor motorrijden te delen terwijl je profiteert van enkele fantastische aanbiedingen voor producten en accessoires.

Markeer dus alvast je agenda voor 3 en 4 juni en ga naar Vos Oss Motoren voor een onvergetelijk weekend vol motorrijden, muziek en entertainment. Met zoveel aanbod is dit een evenement dat je zeker niet wilt missen!

Recent nieuws

RAM Mounts: vo...

Nieuwe motor gekocht? Of een nieuwe telefoon? Dan ben je vast op zoek naar een nieuwe tele...
Lezen

Ride On: De to...

Als motorrijder weet je dat een goede routeplanning en navigatie cruciaal zijn voor een ge...
Lezen

De onmisbare e...

Als motorrijder weet je dat de juiste uitrusting meer is dan alleen een helm, handschoenen...
Lezen