Motorrijders opgelet! Barbier Motorsport en Doornekamp Motorsport sluiten zich aan bij het Motor2Go occasion platform.

Motorrijders opgelet! Barbier Motorsport en Doornekamp Motorsport sluiten zich aan bij het Motor2Go occasion platform. afbeelding

9 juli 2024 – Motor2Go, de online aanbieder van alle merken en typen tweedehands motorfietsen streeft er naar de grootste aanbieder te worden in de motoroccasion markt. Door de samenwerking met Barbier Motorsport en Doornekamp Motorsport is dit doel weer een stap dichterbij gekomen.

Motoroccasion aanbod groeit door!!

Door de samenwerking met deze gerenommeerde motorzaken zal het aanbod met één klap met honderden motoren worden uitgebreid. 

“We zijn erg blij met de samenwerking met Barbier Motorsport en Doornekamp Motorsport”, zegt Harrold Swalve, Directeur van Motor2Go. We willen onze klanten het meest complete aanbod bieden en door deze samenwerkingen zetten we wederom een grote stap in de juiste richting. We blijven groeien en slaan hiermee de juiste weg in om de bezoekers van het Motor2Go platform een nog uitgebreider aanbod te kunnen bieden. 

Benieuwd naar het aanbod van beide motorzaken? Klik dan op onderstaande links;

Barbier Motorsport

Doornekamp Motorsport

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar;

Barbier Motorsport
U kunt bij ons uitstekend terecht voor de aanschaf van uw motorfiets, wij hebben een ruime keuze met mooie occasions. Daarnaast kunnen wij ook voor een nieuwe motor u goed & scherp van dienst zijn.

Doornekamp Motorsport
De familie Doornekamp is meer dan twintig jaar geleden gestart met Doornekamp Motorzaak in Hoevelaken. Onze passie voor motoren is in de loop der jaren alleen maar gegroeid. Inmiddels kunnen wij ons zelfs één van de grootste motorzaken in de Benelux noemen.

Recent nieuws

Alles Wat Je M...

Motorscooters zijn een geweldige manier om je door het drukke stadsverkeer te bewegen, of...
Lezen

Waarom de Piag...

Ben je altijd al gefascineerd geweest door de vrijheid en opwinding van motorrijden, maar...
Lezen

RAM Mounts: vo...

Nieuwe motor gekocht? Of een nieuwe telefoon? Dan ben je vast op zoek naar een nieuwe tele...
Lezen