Motor2Go viert éénjarig bestaan tijdens de Motorbeurs Utrecht en pakt uit

Motor2Go viert éénjarig bestaan tijdens de Motorbeurs Utrecht en pakt uit afbeelding

Sommigen omschrijven het als het startsein van het nieuwe motorseizoen, anderen als het trefpunt voor motorrijders, wij van Motor2Go weten in ieder geval... We zouden de Motorbeurs Utrecht voor geen goud willen missen en zullen er, als nieuwkomer in de motor branche, dan ook zeker bij zijn. 

Aangezien ons motor occasion platform op 15 maart 2022 is gelanceerd zien we dit als uitgelezen kans om ons éénjarig jubileum met jullie te vieren. We hebben dan ook weer een te gekke en ludieke actie bedacht waarbij er heel wat te winnen valt

Nee, we geven niet alweer een gloednieuwe motor weg maar wees gerust...   Onze stand bezoeken en kennis maken met het Motor2Go Team is zeker aan te raden. Je vindt ons in hal 7 op standnummer: 07.D097.

De komende weken zullen we je via ons blog, nieuwsbrief en social media kanalen verder informeren over de Motor2Go – Motorbeurs Utrecht actie maar hier alvast een cryptische omschrijving;

“Kracht en uithoudingsvermogen leiden tot succes”

Kaarten, nu nog met korting beschikbaar, zijn te bestellen door te klikken op onderstaande afbeelding. Zorg dat je er bij bent!

 

Motorbeurs Utrecht - Karten met korting

Recent nieuws

Je Motor Verko...

Ben je op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om je motor te verkopen? Dan is Moto...
Lezen

Op zoek naar d...

Motorrijders die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke telefoonhouder...
Lezen

Hoe Kies je de...

Het is zover, het wordt tijd om ook op de motor meer gebruik te gaan maken van jouw telefo...
Lezen