Lookwell - Used by legends and worn by millions

Lookwell - Used by legends and worn by millions afbeelding

Mijn naam is Cindy van Gent A.k.A “miss LOOKWELL

Voor de jonkies (zoals ik) kan een beetje geschiedenis geen kwaad.  Lookwell is al sinds 1974 een oer Nederlands top-motorkledingmerk, met een ongekend rijke historie. Mijn opa startte in 1974 “Raymakers import” wat even later over ging naar “Lookwell Leathers”.

"Used by legends and worn by Millions”

Vanaf die tijd reden de legendarische helden al met Lookwell Leathers, denk aan de wijlen Mike Hailwood en recent vertrokken Phil Read.

Mike Hailwood droeg lookwell

Onze eigen Wil Hartog, de “witte reus”, Kork Ballington en heel veel andere sterren, teveel om op te noemen, reden en rijden up to date met Lookwell uitrusting.

Wil Hartog in Lookwell pak

Ook momenteel rekenen de jonge talenten op Lookwell voor veiligheid en comfort, Jaimie van Sikkelerus als het om de Circuit races gaat en onder meer Sjaak Lucassen als het om de “Wereld” gaat. 

Jaimie van Sikkelerus

The journey of Lookwell.

Al die ervaring en Heritage ging bijna verloren toen de sinds 1991 zittende directeur van Lookwell, mijn vader, Jos van Gent, op kantoor een aorta dissectie kreeg (dat is als er een laag van je aorta scheurt) en dit maar net overleefde……… Pffff.

Lookwell raakte even tussen wal en schip en dreigde af te haken.

Dit kon ik, als dochter van de Lookwell familie, niet laten gebeuren en daarom zijn wij er, met een klein jong team, en Pa (motor goeroe Jos van Gent) nog op de achtergrond, weer met volle kracht en overtuiging tegenaan gegaan.

Met alle ervaring, historie, fans, contacten en relaties die we hebben maken we er weer een mooi avontuur van.

Trots zijn we op de legendarische coureurs en de Lookwell geschiedenis van kwaliteit, styling en traditie die we in ons merk koesteren en voor een betaalbare prijs bereikbaar maken voor alle motorrijdsters en rijders die voor Lookwell willen gaan.

Bij Lookwell staat kwaliteit en looks hoog in het vaandel. Elke motorrijdersoutfit wordt met zorg en aandacht voor detail samen gesteld. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, zoals leer en geavanceerde synthetische stoffen, garandeert Lookwell dat hun kleding duurzaam en bestand is tegen de uitdagingen van het motorrijden. Naast kwaliteit en veiligheid biedt Lookwell ook een scala aan stijlvolle en veelzijdige ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke leren motorjas,of praktische motorbroeken, Lookwell heeft voor ieder wat wils.

Zo hebben we bijvoorbeeld onze Cobra dames motorjas.

Cobra dames motorjas Lookwell

Als je op zoek bent naar een motorjas die niet alleen functionaliteit en bescherming biedt, maar ook je persoonlijke stijl weerspiegelt, dan is de dames Cobra motorjas de perfecte keuze. Met zijn verfijnde ontwerp, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, zal deze jas je niet teleurstellen. Bereid je voor om de weg te veroveren met vertrouwen en elegantie. Kies voor de dames Cobra motorjas en ervaar de perfecte combinatie van stijl en kracht. 

Het Thor Jacket van Lookwell voor mannen.

Thor jacket Lookwell Mannen

Het Thor Jacket combineert krachtige bescherming met een opvallend ontwerp. Met zijn gestroomlijnde silhouet en strategisch geplaatste accenten, zorgt dit jack ervoor dat je er op en naast de motorfiets indrukwekkend uitziet. Het jack is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, waardoor je kunt kiezen voor een look die past bij jouw persoonlijke stijl. Bovendien is het Thor Jacket voorzien van praktische functies, zoals meerdere zakken voor het opbergen van je essentials en drukkers voor een optimale pasvorm.

Waarom rijden met Lookwell?

Een Lookwell-jack is een essentieel onderdeel voor de uitrusting van iedere motorrijder. Met een uitgebreide bescherming, duurzaamheid, stijlvol ontwerp, comfort en het vertrouwen dat het biedt, is een Lookwell-jack de investering zeker waard. Bescherm jezelf, rijd met stijl en voel je zelfverzekerd met Lookwell. Jouw veiligheid en plezier op de weg verdienen niets minder dan het beste. Wanneer je weet dat je goed beschermd bent en er stijlvol uitziet, voel je je zelfverzekerder tijdens het rijden. Dit vertrouwen vertaalt zich in een betere rijervaring en verbeterde concentratie, wat essentieel is voor jouw veiligheid en genot op de motor.

"Lookwell is Vintage born today"

Wil jij ook in style en vertrouwd de weg op, Race dan nu naar uw lokale dealer en vraag naar de nieuwe Lookwell collectie.

Of kijk op https://lookwell.nl/shop-locator/

Cindy van Gent
Lookwell product team.
Nieuwland Parc 314-A
2952 DD, Alblasserdam
The Netherlands

T: +31 620175525
E: cindy.vangent@lookwell.nl
W: www.lookwell.nl

Volg ons op instagram via @lookwellbikefashion

Recent nieuws

RAM Mounts: vo...

Nieuwe motor gekocht? Of een nieuwe telefoon? Dan ben je vast op zoek naar een nieuwe tele...
Lezen

Ride On: De to...

Als motorrijder weet je dat een goede routeplanning en navigatie cruciaal zijn voor een ge...
Lezen

De onmisbare e...

Als motorrijder weet je dat de juiste uitrusting meer is dan alleen een helm, handschoenen...
Lezen