Jij vraagt, wij draaien! - Nieuwe functionaliteiten in Motor2Go platform

Jij vraagt, wij draaien! - Nieuwe functionaliteiten in Motor2Go platform afbeelding

Bij Motor2Go streven wij er naar om een zo gebruiksvriendelijk en duidelijk mogelijk motoroccasion platform aan te bieden. Jij, onze bezoeker, bent daarbij zoals altijd onze drijfveer. Naar aanleiding van zowel opmerkingen van onze bezoekers, als ook door het constant evalueren van alle informatie die door ons verzameld wordt, hebben wij dan ook weer meerdere aanpassingen doorgevoerd te weten;

 • Particulier/zakelijk keuze mogelijkheid aan filter toegevoegd.
  je kunt nu direct in het standaard filter aangeven of je motorfietsen van onze zakelijke of particuliere aanbieders wilt bekijken. Uiteraard kun je ook nog steeds  het totaal aanbod bekijken.
 • Tonen aantal weergaves van een advertentie toegevoegd.
  Bij de detail pagina van een advertentie kun je nu in één oogopslag zien hoe vaak deze is bekeken.
 • Tonen aantal keer dat een advertentie aan favorieten is toegevoegd.
  Bij de detail pagina van een advertentie kun je nu in één oogopslag zien hoe vaak een advertentie door onze bezoekers aan zijn/haar favorieten is toegevoegd.
 • Menu mobiele telefoon versie sterk verbeterd.
  Jullie hebben meermaals aangegeven dat het menu van de mobiele versie niet alleen onduidelijk maar ook niet echt gebruiksvriendelijk was. Inmiddels is deze dan ook volledig vernieuwd en opgesplitst in een hoofdmenu en gebruikersmenu. De eerste reacties zijn positief maar we horen natuurlijk ook graag jouw mening. 
 • Opschonen van de merken in het zoekfilter.
  Het bleek dat, tijdens het automatisch inlezen van de dealer voorraden, er nogal wat vervuiling in het merken overzicht ontstond. Deze is door ons opgeschoond en tevens zijn er extra controles ingebouwd om deze vervuiling zoveel mogelijk te voorkomen.
 • Bij het plaatsen van een advertentie gebeurde het nog wel eens dat wanneer men was vergeten verplichte velden in te vullen dit niet direct duidelijk was. Om dit te verhelpen is er een pop-up melding toegevoegd welke in beeld komt bij het niet invullen van de eerder genoemde verplichte velden. 

 

Doorontwikkelen motoroccasion platform Motor2Go

 

Naast deze reeds uitgevoerde updates hebben we ook alweer de volgende updates in de planning. Sommigen worden "as we speak" reeds aan gewerkt.

 • Toevoegen knoppen advertentie pagina "stuur bericht" en "bel verkoper".
  Gebleken is dat de verstuur bericht knop en bel link op de mobiele versie niet goed genoeg in beeld kwamen. Momenteel worden er extra knoppen, vast onderaan de pagina en altijd in beeld, aan de advertentie pagina toegevoegd. Deze zullen dan altijd in beeld zijn wat het een stuk eenvoudiger zal maken om contact met de adverteerder op te nemen.
 • Bericht kunnen versturen zonder in te loggen of te registreren.
  Alhoewel we bij motor2Go de beschikking hebben over een uitstekend functionerende live chat is gebleken dat het niet altijd handig is dat je je hiervoor eerst moet registreren of inloggen. Binnenkort lanceren we dan ook een extra optie. Ben je niet ingelogd dan kan je gewoon een bericht versturen maar gaat deze rechtstreeks naar het mail adres van de verkoper. De  communicatie vindt dan volledig buiten ons systeem om plaats.
 • Opschonen types in zoekfilter.
  Net als bij de merken in het zoekfilter is door het automatisch inlezen van de dealer voorraden vervuiling bij de types optie ontstaan. Dit wordt door ons opgeschoond en ook hier worden extra controles toegevoegd om de genoemde vervuiling in de toekomst zoveel mogelijk tegen te gaan.

Tot zover het overzicht van nieuwe functionaliteiten. We hopen dat je er veel plezier van zult hebben en hierdoor nog eenvoudiger jouw motor zult kunnen kopen of verkopen.

Harrold Swalve
Directeur Motor2Go

Recent nieuws

RAM Mounts: vo...

Nieuwe motor gekocht? Of een nieuwe telefoon? Dan ben je vast op zoek naar een nieuwe tele...
Lezen

Ride On: De to...

Als motorrijder weet je dat een goede routeplanning en navigatie cruciaal zijn voor een ge...
Lezen

De onmisbare e...

Als motorrijder weet je dat de juiste uitrusting meer is dan alleen een helm, handschoenen...
Lezen