Groei Motor2Go platform zet door. Ook doorontwikkeling ligt op schema

Groei Motor2Go platform zet door. Ook doorontwikkeling ligt op schema afbeelding

Toen we op 15 Maart vorig jaar Motor2Go lanceerden hoopten we dat jij als motorrijder ons harde werk zou weten te waarderen en ons motoroccasion platform een warm hart zou toedragen.

Inmiddels zijn we een jaar verder en begint het er steeds meer op te lijken dat we een vaste waarde worden voor het motorpubliek in Nederland. Er staan ons nog vele uitdagingen te wachten maar dat hoort er mijns inziens volledig bij. Voor nu alvast mijn hartelijke dank voor jouw bijdrage aan onze groei.

Zomaar enkele feiten

 • In April hebben we met 23.606 bezoekers de grens van 20.000 ruimschoots overschreden
 • Jullie hebben gezamenlijk 101.835 pagina's bezocht (een groei van meer dan 30.000 pagina's vergeleken met Maart)
 • Inmiddels verblijft een bezoeker gemiddeld 2 minuten en 50 seconden op ons platform. Het is hier wel goed vertoeven zo te zien :-)

Gebruikers per leeftijd

Verdeling man/vrouw

Gebruikt toestelWat zijn de plannen voor de komende tijd?

Alhoewel we zeker tevreden zijn met ons platform is het natuurlijk altijd de bedoeling om het nog beter te doen. Op basis van jullie input, gecombineerd met onze eigen bevindingen, zullen we de komende maanden onder andere de volgende aanpassingen gaan doorvoeren;

 • Het verbeteren van de zoekfunctionaliteit m.b.t. de types
  Het is gebleken dat, door het automatisch inlezen van de voorraad van de aangesloten motorzaken, het type aanbod teveel vervuilt. Als voorbeeld zie je dit bij de Yamaha MT 09. Inmiddels staan er 11 verschillende MT 09 types in de lijst wat het zoeken er niet gemakkelijker op maakt. Wij zullen dit terug gaan brengen tot één (max twee) types.
 • Particulier/zakelijk toevoegen aan het zoekfilter
  In het begin was het aanbod particuliere motorfietsen nog niet groot genoeg om deze extra zoekfunctionaliteit aan te bieden. Inmiddels worden er maandelijks echter honderden particuliere motoren aangeboden wat betekent dat dit voor jou een toegevoegde waarde zal blijken.
 • Melding in beeld bij plaatsen advertentie
  Wanneer je een advertentie plaatst en je een veld vergeet in te vullen dan lukt het logischerwijze niet om de advertentie op te slaan. Echter is op de mobiele versie (veruit het meest gebruikt) gebleken dat het rood omranden van het desbetreffende invulveld niet afdoende is. Men moet omhoog scrollen alvorens dit zichtbaar is en niet iedereen doet dit. Om dit op te lossen zal er een pop-up aan toegevoegd worden welke wel altijd in beeld is. Dit zal helpen om alsnog jouw advertentie te kunnen plaatsen.
 • Telefoonnummer bij advertentie wordt klikbaar
  Momenteel is het telefoonnummer nog niet aan te klikken om gelijk contact op te nemen. We willen het jou natuurlijk zo makkelijk mogelijk maken om contact met de verkoper op te nemen. Dit zal weer een stap schelen.
 • Menustructuur op de mobiele telefoon verbeteren
  Jullie hebben ons meerdere malen laten weten dat de huudige menustructuur niet altijd even duidelijk is. Wij zijn momenteel aan het inventariseren hoe we dit verder kunnen optimaliseren en zullen dit, na uitvoerige testen, door gaan voeren in de live omgeving.

Nieuw aangesloten motorzaken 

Het is ons doel om jou te voorzien van zo'n uitgebreid mogelijk aanbod qua motoroccasions. Je zult bij ons geen nieuwe motoren, motor accessoires of motorkleding vinden. Dat we dit niet alleen kunnen doen mag duidelijk zijn en daarom zijn we ook erg blij met de motorzaken die zich bij ons aansluiten. De afgelopen weken hebben we de onderstaande motorzaken mogen verwelkomen. 

Heb jij, na het gebruik van het Motor2Go motoroccasion platform, suggesties of opmerkingen waarvan je denkt dat dit onze bezoekers ten goede zal komen? Schroom niet en laat het ons weten via info@motor2go.nl. We horen graag van je.

 

Harrold Swalve
Directeur Motor2Go

Recent nieuws

RAM Mounts: vo...

Nieuwe motor gekocht? Of een nieuwe telefoon? Dan ben je vast op zoek naar een nieuwe tele...
Lezen

Ride On: De to...

Als motorrijder weet je dat een goede routeplanning en navigatie cruciaal zijn voor een ge...
Lezen

De onmisbare e...

Als motorrijder weet je dat de juiste uitrusting meer is dan alleen een helm, handschoenen...
Lezen