Een Can Am spyder kopen

Een Can Am spyder kopen afbeelding

Bombardier Recreational Products kortweg BRP brengt sinds 2007, als eerste fabrikant, een powersports driewieler op de markt met één aangedreven achterwiel en twee bestuurbare voorwielen, de: Can-Am Spyder & de Ryker. 

The weekend Fun Machine

De Can-Am is een uitzonderlijk voertuig dat je het gevoel en de power van een motorfiets geeft, gecombineerd met de stabiliteit van een auto. De auto-achtige stabiliteit komt dan weer wel hand in hand met de beperkingen van een auto.

Het opvallende driewielige ontwerp van de Spyder ziet eruit als geen ander voertuig op de weg. Met de twee wielen aan de voorkant en een enkel aangedreven wiel aan de achterkant trekt het aandacht of je nu een fan van auto’s, motoren of trikes bent.

De Spyder is verkrijgbaar in verschillende modellen, elk met hun eigen kenmerken en specificaties. De Spyder F3 is bijvoorbeeld een sportieve cruiser met een agressieve look en een krachtige motor. De Spyder RT is daarentegen meer gericht op toeren en biedt extra opbergruimte en comfortabele zitplaatsen voor lange ritten.

Can Am Spyder kopen

Gemak en comfort

Andere voordelen van de Spyder zijn het gemak en comfort dat het aan de rijder en duorijder biedt, de zittingen zijn beduidend comfortabeler dan die van een traditionele motorfiets. Verder is de Spyder uitgerust met geavanceerde functies zoals tractiecontrole, stabiliteitscontrole en antiblokkeerremmen. Aan sommige details merk je dat de BRP-machines uit een hele bijzondere stal komen. Moederbedrijf Bombardier maakt behalve voertuigen voor op de weg ook treinen en vliegtuigen!

Prestaties 

In termen van prestaties is de Spyder zonder meer indrukwekkend. Het biedt keuze uit krachtige motoren die snel accelereren en een hoge topsnelheid bereiken. Bovendien bieden de verschillende modellen verschillende opties en upgrades om zo aan de specifieke wensen van elke rijder te voldoen.

De Can-Am Spyder is een uniek voertuig dat de voordelen van een motorfiets combineert met de stabiliteit van een auto. Het biedt een veiliger en comfortabeler alternatief voor traditionele motorfietsen en is een interessant alternatief voor trike-riders

Met de geavanceerde functies en indrukwekkende prestaties is een Can-Am Spyder kopen een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een nieuw avontuur.

Recent nieuws

RAM Mounts: vo...

Nieuwe motor gekocht? Of een nieuwe telefoon? Dan ben je vast op zoek naar een nieuwe tele...
Lezen

Ride On: De to...

Als motorrijder weet je dat een goede routeplanning en navigatie cruciaal zijn voor een ge...
Lezen

De onmisbare e...

Als motorrijder weet je dat de juiste uitrusting meer is dan alleen een helm, handschoenen...
Lezen