4 Opties om je motor online te verkopen

4 Opties om je motor online te verkopen afbeelding
Het motorseizoen is in volle gang. Als je van plan bent om van model te switchen of wegens omstandigheden niet meer (vaak genoeg) rijdt, zul je je motor willen verkopen. Je kunt je motor natuurlijk voor het huis te koop zetten, maar een heel groot bereik realiseer je daar niet mee. Online liggen veel meer kansen om een groot aantal oogballen naar jouw motor te trekken. Maar wat is nou de beste manier om online je motor te verkopen?Je kunt ervoor kiezen om een social media groep te proberen, maar daar krijg je op z’n best te maken met afwisselend succes. Wij zijn van mening dat je maar 4 echte opties om je motor online te verkopen:

Optie 1: Je motor verkopen via een veiling site

Je kent ze wel, de sites die beloven je motor snel te verkopen aan hun dealernetwerk voor de beste prijs. Denk aan ikwilvanmijnmotoraf.nl. Als je snel op een nieuwe motor wilt zitten, dan is dit misschien wel de beste keuze om je huidige motor te verkopen. Hieronder een aantal voor- en nadelen:

motor verkopen via een veiling site

Optie 2: Je motor verkopen aan een particulier via Marktplaats 

Marktplaats zit ingebakken in onze Hollandse cultuur. Als je iets wilt verkopen ga je naar Marktplaats en plaats je je advertentie in no-time online. Super handig. Maar dit komt wel met wat haken en ogen.

motor verkopen via marktplaats

Optie 3: Je motor verkopen op andere gratis websites

Deze website is wellicht wat minder bekend, maar we vinden toch interessant om deze mee te nemen. Je kunt je motor ook gratis verkopen via een website als Autoscout24. Autoscoutis in essentie natuurlijk een auto platform. Hier bieden ze nu ook motorfietsen aan. Maar je merkt dat dit platform voor auto’s is gemaakt, bij het plaatsen van je motoradvertentie wordt bijvoorbeeld gevraagd naar carrosserietype.

motor verkopen op andere gratis websites

 

Optie 4: Je motor verkopen op het beste motoroccasion platform van Nederland

Natuurlijk bewaren we het beste voor het laatst. Motor2Go: Het snelstgroeiende motorplatform van Nederland. We hebben opties 1 & 2 gecombineerd om het beste van beide werelden te krijgen, waardoor jij de beste deal voor je motor krijgt. Bij ons kun je gratis een advertentie plaatsen en hierbij aangeven of je naast biedingen van particulieren ook biedingen van de aangesloten motorzaken wilt ontvangen. En ten opzichte van andere websites hanteren wij geen hoge marges wanneer een motorzaak jouw motor koopt. Hierdoor krijg jij altijd de beste deal voor jouw motor.  

Ondanks dat we een hoop dingen goed doen, zijn we wel graag eerlijk over onze voor- en nadelen:

motor verkopen op motor2go

Als je het ons vraagt, is Motor2Go dus de beste optie om je motor te verkopen. Maar hey, wij zijn subjectief. Wil jij ook de voordelen van Motor2Go ervaren? Goed nieuws! Je kunt nu gratis bij ons adverteren. 

Dus denk je erover na om je motor te verkopen? Maak dan gebruik van Motor2Go.

 

Recent nieuws

RAM Mounts: vo...

Nieuwe motor gekocht? Of een nieuwe telefoon? Dan ben je vast op zoek naar een nieuwe tele...
Lezen

Ride On: De to...

Als motorrijder weet je dat een goede routeplanning en navigatie cruciaal zijn voor een ge...
Lezen

De onmisbare e...

Als motorrijder weet je dat de juiste uitrusting meer is dan alleen een helm, handschoenen...
Lezen