Honda NC 700 occasions

Honda NC 700 X DCT C-ABS

Honda NC 700 X DCT C-ABS

€ 8.750
Honda NC 700 / 2019 / 19200km
’s-Gravenzande
Honda NC700S 2013 A2

Honda NC700S 2013 A2

€ 4.200
Honda NC 700 / 2013 / 40639km
Arnhem
Honda NC700 X ABS

Honda NC700 X ABS

€ 5.450
Honda NC 700 / 2013 / 27468km
Drachten
Honda NC 700 X DCT C-ABS

Honda NC 700 X DCT C-ABS

€ 5.950
Honda NC 700 / 2013 / 25126km
’s-Gravenzande
Honda NC 700 S ABS NC700 VALBEUGELS TOP!

Honda NC 700 S ABS NC700 VALBEUGELS TOP!

€ 4.850
Honda NC 700 / 2013 / 29900km
Hoogeveen
Honda NC700 S NC 700S ABS

Honda NC700 S NC 700S ABS

€ 4.990
Honda NC 700 / 2013 / 31126km
Lunteren

De geschiedenis van de Honda NC 700 is een verhaal van innovatie en evolutie. Deze opmerkelijke motorfiets werd voor het eerst geïntroduceerd in 2012 en heeft sindsdien een indrukwekkende erfenis opgebouwd. Het concept achter de NC 700 was om een motorfiets te creëren die de prestaties en het avontuur van motorrijden combineert met praktische bruikbaarheid voor het dagelijkse leven.


De Honda NC 700 was een pionier op het gebied van brandstofefficiëntie, met zijn 670 cc tweecilindermotor die indrukwekkende kracht leverde zonder de bank te breken bij de benzinepomp. De introductie van de innovatieve Dual Clutch Transmission (DCT) bracht een revolutie teweeg in het gemak van schakelen en maakte de NC 700 toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren motorrijders.


In de loop der jaren zijn er verschillende varianten en updates van de Honda NC 700 uitgebracht, waaronder de NC 750 met meer vermogen en verbeterde functies. Deze motorfiets heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare metgezel voor avontuurlijke reizen, woon-werkverkeer en alles daartussenin. De geschiedenis van de Honda NC 700 is een verhaal van voortdurende vooruitgang en aanpassing aan de behoeften van motorrijders, en het blijft een favoriet onder liefhebbers van tweewielers wereldwijd.

De Honda NC 700 motor occasion: Jouw Toegangspoort tot Motoravonturen

Stel je voor dat je op een zonnige ochtend wakker wordt en de drang voelt om de open weg te verkennen, met de wind in je haren en de vrijheid om te gaan waar je maar wilt. Dat gevoel van avontuur is wat veel motorrijders aantrekt, en de Honda NC 700 is een van die motoren die dit avontuurlijke gevoel perfect weet vast te leggen. Ga met ons mee in de wereld van de Honda NC 700 en ontdek waarom dit een van de meest geschikte aankopen is voor elke motorliefhebber. 


Een Veelzijdige Krachtpatser
Een van de opvallendste kenmerken van de Honda NC 700 is zijn veelzijdigheid. Deze motorfiets is geschikt voor zowel beginners als ervaren rijders, en biedt een indrukwekkende combinatie van prestaties, efficiëntie en comfort. Of je nu een motor voor woon-werk verkeer zoekt of lange tochten wilt rijden, een Honda NC 700 motor kopen zal een prima keuze blijken.


Met een krachtige 670 cc tweecilinder motor onder de tank, levert de NC 700 indrukwekkende prestaties. Met 51 pk vermogen en een soepel koppel van 60 Nm, kan deze motor je van 0 naar 100 km/u brengen in slechts een paar seconden. Het is niet de snelste motor op de markt, maar het biedt zeker genoeg pit om je een flinke adrenalinekick te bezorgen. 


Wat de NC 700 echter echt onderscheidt, is zijn brandstofefficiëntie. Met een gemiddeld brandstofverbruik van ongeveer 3,6 liter per 100 kilometer, zul je aangenaam verrast zijn door hoeveel kilometers je kunt afleggen voordat je weer moet tanken. Dit maakt een NC 700 occasion een geweldige keuze voor zowel dagelijks woon-werkverkeer als lange afstandstochten, omdat je minder tijd aan de pomp hoeft door te brengen en meer tijd op de weg kunt doorbrengen.


Een Comfortabele Rit
Wanneer je een motorfiets kiest, is comfort een belangrijke factor om rekening mee te houden, vooral als je van plan bent lange ritten te maken. De Honda NC 700 biedt een uiterst comfortabele rijervaring, dankzij een aantal slimme ontwerpelementen.


Een van de meest opvallende kenmerken is de lage zithoogte, waardoor de motor toegankelijk is voor rijders van alle lengtes. Zowel beginners als ervaren motorrijders zullen de vriendelijke ergonomie van de NC 700 waarderen, en je kunt gemakkelijk je voeten op de grond zetten, wat vertrouwen geeft, vooral bij lage snelheden.


Het zadel is breed en goed gevoerd, waardoor lange ritten minder vermoeiend zijn. Bovendien biedt de rechtopstaande zithouding voldoende comfort voor je rug en polsen, zelfs na uren in het zadel. De windbescherming is ook opmerkelijk, dankzij het goed ontworpen windscherm dat de rijder beschermt tegen windstoten.


Veel Opbergruimte
Of je nu van plan bent om boodschappen te doen of bagage mee te nemen voor een weekendje weg, de Honda NC 700 heeft je gedekt met zijn genereuze opbergruimte. Onder het zadel bevindt zich een royale opbergruimte waarin je een helm, handschoenen en zelfs een kleine tas kunt opbergen. Dit is een uniek kenmerk dat niet veel motorfietsen bieden en het maakt de NC 700 perfect geschikt voor dagelijks gebruik.


Daarnaast kun je optionele zijkoffers monteren om nog meer bagageruimte toe te voegen. Dit maakt de NC 700 ideaal voor lange reizen, waarbij je al je benodigdheden veilig en gemakkelijk kunt meenemen. Het gemak van deze opbergruimte is moeilijk te overschatten, en het maakt de NC 700 een bijzonder praktische keuze voor motorrijders die van functionaliteit houden.


Innovatieve Transmissie: DCT
Een van de meest opvallende kenmerken van de Honda NC 700 is zijn innovatieve Dual Clutch Transmission (DCT). Dit is een halfautomatische versnellingsbak die het schakelen een fluitje van een cent maakt, vooral in stedelijke omgevingen of in druk verkeer.


Met de DCT hoef je niet langer te koppelen en schakelen met je voet, zoals bij een conventionele handmatige versnellingsbak. In plaats daarvan kun je schakelen met behulp van de knoppen op het stuur, wat het rijden een stuk eenvoudiger maakt, vooral voor beginners. En als je toch de controle wilt behouden, kun je overschakelen naar de handmatige modus en de versnellingen met schakelpeddels aan het stuur bedienen.


De DCT is niet alleen handig, maar ook efficiënt. Het maakt gebruik van twee koppelingen, één voor de even versnellingen en één voor de oneven versnellingen, waardoor het schakelen bliksemsnel en soepel verloopt. Dit betekent dat je altijd in de juiste versnelling zit, wat zowel het brandstofverbruik als de algehele prestaties verbetert.


Veiligheid en Betrouwbaarheid
Honda staat bekend om zijn betrouwbaarheid, en de NC 700 is geen uitzondering. Met regelmatig onderhoud kan deze motor vele jaren meegaan zonder noemenswaardige problemen. Dit is geruststellend voor elke motorrijder, want niets is erger dan onderweg te stranden door mechanische problemen.


Naast betrouwbaarheid biedt de NC 700 ook enkele handige veiligheidskenmerken. Het beschikt over een optioneel antiblokkeersysteem (ABS) dat zorgt voor stabiele en gecontroleerde remprestaties, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Dit is vooral waardevol als je in nat weer of op slecht wegdek rijdt.


Daarnaast is de verlichting van de NC 700 voorzien van LED-technologie, wat niet alleen de zichtbaarheid verbetert, maar ook de levensduur van de lampen verlengt. Veiligheid moet altijd de hoogste prioriteit hebben, en de NC 700 levert op dat gebied.


Conclusie: Waarom een Honda NC 700 Motor Occasion een Geweldige Aanschaf is
Vind je een Honda NC 700 te koop dan is dit een motorfiets die in veel opzichten uitblinkt en een geweldige keuze is voor zowel beginnende als ervaren motorrijders. Het combineert krachtige prestaties, brandstofefficiëntie en comfort in een enkel pakket, en voegt daar handige functies zoals opbergruimte en DCT aan toe.


Of je nu door de stad wilt cruisen, lange afstanden wilt afleggen of gewoon op zoek bent naar een betrouwbaar en praktisch vervoermiddel voor woon-werkverkeer, de Honda NC 700 heeft alles wat je nodig hebt. Het is een motorfiets die avontuur en vrijheid belooft, en dat is precies wat motorrijden zo speciaal maakt.


Dus, als je op zoek bent naar je toegangspoort tot motoravonturen, overweeg dan zeker een tweedehands Honda NC 700. Deze veelzijdige en betrouwbare motorfiets staat klaar om je naar nieuwe bestemmingen te brengen en je te laten genieten van de sensatie van het rijden. Grijp het stuur en laat de reis beginnen!