banner afbeelding van TLM

TLM

Nijmegen, Lagelandseweg 66

Geen advertenties gevonden. Probeer je zoekfilters aan te passen.

Geen advertenties gevonden. Probeer je zoekfilters aan te passen.

Bij TLM doen wij sinds 1982 ons uiterste best om je in al jouw motorwensen te voorzien. Wij zijn officieel dealer van de twee mooiste motormerken ter wereld; Moto Guzzi uit Italië en Triumph Motorcycles uit Engeland. Beide merken hebben een lange en rijke historie en zijn onderscheidend in de markt.


Je kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte motoren, accessoires, kleding, merchandise, onderdelen, onderhoud & reparatie tot en met restauratie. Onze showroom is gevuld met geweldig mooie motorfietsen; variërend van oldtimers uit de jaren ’50 tot en met de meest moderne hypermachines. Er staan diverse demo’s voor je klaar en wij inventariseren graag jouw wensen, zodat we je kunnen voorzien van het juiste advies en natuurlijk ook de juiste motorfiets. In onze werkplaats komen ruim 75 jaar aan sleutelervaring samen en gaan we samen met jou in overleg over de uit te voeren werkzaamheden. Wij leveren al onze motoren en onderdelen in binnen- en buitenland.


Kom langs en ervaar al het moois wat wij te bieden hebben. Ook voor alleen een praatje, of een bakkie koffie ben je bij ons van harte welkom!

Vestiging
Lagelandseweg 66, 6545CG Nijmegen
Er zijn nog geen nieuwsberichten geplaatst.